Ezeknek a csillagjegyeknek ma hihetetlenül szenvedélyes napja lesz





Sokak számára a nap egyik legjobban várt pontja a napi horoszkóp, amelyből ma például kiderül, hogy egyes csillagjegyeknek igencsak szenvedélyes napjuk lesz, egyesek pedig jó híreket is kapnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.09.
Módosítva: 2024.01.09.
horoszkóp csillagok asztrológia előrejelzés

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma is marad a Nyilas jegyében, ami adja a szenvedélyt, a Bak jegyében járó Mars pedig továbbra is gondoskodik a hatékonyságról. Úgyhogy hajrá, valósítsa meg a terveit, a bolygók szerint most bármi sikerülhet!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma a megérzései vihetik a helyes irányba, úgyhogy vegye komolyan őket, különösen, ha egy másik emberrel kapcsolatosan jeleznek önnek valamit. Valaki egy ajánlattal vagy egy lehetőséggel fogja megkeresni. Figyeljen az ösztöneire, mert azok segítségével fog tudni elkerülni egy veszélyt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön nagyon érdeklődő személyiség, és mindig is nyitott volt az újdonságokkal kapcsolatban, ilyesmivel általában könnyű önt lázba hozni. Ma híreket kaphat egy újításról vagy felfedezésről és ez ismét nagyon erősen felkelti az érdeklődését.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedden magával ragadhatja a hév, és egy fontos kérdésben valakivel vitája adódik. Mielőtt azonban egy hosszabban tartó kellemetlen szituációba keveredne, jól gondolja meg, vajon érdemes-e egy amúgy jó emberi kapcsolatot feláldozni ilyen ügyek miatt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy új ismeretséget hozhat önnek ez a mai nap. Lehetséges, hogy az illető egy izgalmas újdonságról hoz hírt, ami nagyon erősen felkelti az érdeklődését. Nincs kizárva az sem, hogy a hatás olyan erős lesz, hogy elhatározásra jut, és nem törődve az akadályokkal és nehézségekkel belevág a nagy kalandba.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma előfordulhat egy nagyon jó kis fordulat, lehet, hogy szinte a semmiből kis pluszpénz áll a házhoz. Mindez pedig akár arra is ösztönözheti, hogy egy kicsit könnyelműen járjon el, amikor valaki egy ajánlattal keresi meg. Legyen óvatos! Nehogy végül az legyen a tanulság: könnyen jött, könnyen ment!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden bomba híreket kaphat, talán egy családtagjától vagy egy régi baráttól, ráadásul úgy, hogy önt is maximálisan érinti a dolog. Ha így is van, ne rontson ajtóstól a házba, várja meg, amíg elülnek az ezzel kapcsolatos első hullámok, befut minden fontos információ és csak azután lépjen az ügyben.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szép és sikeres nap lesz a mai nap! Érdekes dolgokat tapasztalhat meg, kellemes meglepetésekben lehet része. Valakit ma az útjába sodorhat az élet, ön pedig rögtön megkedveli az illetőt! Akár még komoly kapcsolat is lehet a futó ismeretségből.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne hagyja, hogy mások mondják meg önnek, mi a helyes és mi nem. Ne kételkedjen magában, hiszen most pontosan tudja, hogy mit szeretne megtenni és annak mi a helyes módja. Ha pedig úgy érzi, hogy a környezete egy része nem támogatja, akkor ezt most egyedül kell véghez vinnie.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden egy kicsit kedveszegetten vág bele a munkába, de aztán jön valami, ami nagyon is fellelkesíti. Lehet ez egy új kolléga vagy egy jó hír, a lényeg, hogy kizökkenti a fásultságból! Az anyagiakat is érintheti a jó hír.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma csapatmunkával érhet el igazán jó eredményt. Bármilyen szenvedélyesen is igyekszik valamit megcsinálni, ha túlságosan előreszalad, végül azt veszi észre, senki nincs ön mellett. Legyen egy kicsit türelmesebb a környezetével és hagyja, hogy felfejlődjenek ön mellé.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kedden nyomást érzékelhet a környezete felől, hogy határozzon végre valamiről, vagy pedig tegyen meg egy döntő lépést valamilyen ügyben. Ha viszont azt érzi, hogy a helyzet, vagy akár ön nem érett meg a döntésre, ne engedjen a pressziónak.





 





Ezeket olvastad már?
Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás