Így leszel milliomos, ha jó helyre teszed a fagyöngyöt





Gyakran mondjuk, hogy ez egy igazán varázslatos időszak, de ritkán jut eszünkbe, hogy valóban bevessük a mágiát. Pedig igazán hatásos lehet a jövőnkre nézve



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.22.
Módosítva: 2023.12.22.
siker fagyöngy karácsony

A karácsony egy igazán varázslatos időszak, és nem csak egyházi értelemben, hanem ezoterikus szempontból is különleges mágikus ereje van. Éppen ezért ilyenkor még a csodák sem ritkák! Érdemes néhány mágikus praktikát is alkalmazni, hogy szebbé és jobbá tegyük az életünket. De mik is azok, amiket bárki biztonságosan elvégezhet?

fagyöngy
A fagyöngy nem csak a kapcsolatokban segít, hanem nagyon régóta alkalmazzák védelem és siker érdekében Fotó: Pexels
  • Sokan ismerik azt a szokást, hogy ha fagyöngy alatt állnak, meg kell csókolni a párjukat, méghozzá azért, mert akkor a szerelmük beteljesedik. De nem csak a kapcsolatokban segít, hanem nagyon régóta alkalmazzák védelem és siker érdekében. Akasszunk az otthonunk bejárata fölé egy csokornyit piros szalaggal átkötve, így megóvja a családot a negatív energiáktól. Ha egy üzlet bejárati ajtajának mindkét oldalára tesznek belőle arany szalaggal átkötve, akkor ez segíti az üzlet sikerét és védi az irigy energiáktól - írta a Fanny magazin.
  • A karácsonyi süteményt tilos szenteste előtt megvágni, mert az szegénységet hozhat a család életében és széthullást. Az ünnepi finomságokból hagyjunk az asztalon, hogy mindig legyen bőséges étel a család számára.
  • Szenteste gyújtsunk meg egy fehér gyertyát. Azért pont fehéret, mert az nem csak a tisztaságot jelképezi, hanem azért is, mert a fehér szín minden gyertya színében megtalálható. Írjuk fel egy fehér papírlapra a kívánságainkat, kéréseinket, de ügyeljünk arra, hogy nagyon pontosan fogalmazzuk meg őket. Ezután a gyertya lángjába mondjuk el háromszor ugyanezeket a kéréseket. Majd fújjuk el a gyertyát, a papírt hajtsuk össze és tegyük az ablakba. Más ne érintse és ne is olvassa el őket, még mi magunk sem. Karácsony másnapjának estéjén vegyük elő a gyertyát, gyújtsuk meg és a lángjában égessük el a papírt.
  • Szenteste éjjelén tárjuk ki a bejárati ajtót és szórjunk három csipetnyi sót az ajtóba és közben gondoljunk arra, hogy távozzon minden negatív szellem és energia az otthonunkból. A sóval erősítjük a tisztítás hatását.
  • Szenteste tegyünk minél több fényt az ablakba, hogy ezzel mutassuk az utat a segítő szellemeknek.
  • Együnk mákos finomságokat, hogy szerencsénk legyen.
  • A szemetet tilos kivinni karácsony estéjén, mert ezzel a szerencsét és a gazdagságot is kidobjuk.
  • Az ünnepi terítéknél ügyeljünk arra, hogy páros számúak legyenek, mert a páratlan balszerencsét hoz.
  • Az ünnepi időszakban azért is ajánlott szép ruhába öltözni, hogy a családban mindig szépség és békesség uralkodjon. De semmi esetre se viseljünk újat, mert az balszerencsét jelent a következő évben.
  • Az asztalon legyen méz az ünnepi vacsorakor még akkor is, ha nem fogyasztunk belőle. Mivel úgy tartják, hogy az asztalnál ülők számára édes és boldog lesz a következő esztendő.




 





Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás