A negatív tulajdonságainkkal kapcsolatos egyik fő probléma az, hogy sokkal nehezebben vesszük észre azokat, mint a pozitívumokat. Igaz ez a párválasztásra is… Ahogy a mondás tartja, „a szerelem vak”. Gyengeségeink azzal kapcsolatban, hogy megválasztjuk, ki mellett tartunk ki, konfliktusokkal és boldogtalansággal teli mindennapokat eredményezhetnek. Segítünk, hogy megkímélhesd magad a szívfájdalomtól! Vess egy pillantást az alábbi képre, és eláruljuk, mit jelez az az ábra, amin először megakadt a szemed.

Ne félj megismerni önmagad, így kapsz lehetőséget a fejlődésre! (Forrás: yourtango.com)

Ha először a férfi arcát szúrtad ki, akkor a múlt elengedése jelent problémát a romantikus kapcsolatodban. Mindannyian viszünk magunkkal egy „poggyászt” korábbi szerelmünktől, így érthető, hogy ha a múltban összetört a szíved, akkor nem nagyon sietsz az élmény megismétlésével. Ez viszont azt is jelenti, hogy ha nem kockáztatsz, soha nem lesz esélyed megtalálni az igazit. Haladj biztonságos ütemben, egy jó partner megérti ezt.

Az ágat tartó madarat vetted észre? Akkor neked szükséged van valakire, akiről gondoskodhatsz. Semmitől sem érzed jobban magad, mintha aktívan részt vehetsz olyan dolgokban, amelyek jobbá teszik partnered életét. Hajlamos vagy szerelmet érezni az iránt, aki engedi, hogy törődj vele, még akkor is, ha nem illetek egymáshoz.

A sziklán lévő sellő keltette fel az érdeklődésed? Ez arra utal, hogy idealista vagy az életed minden területén, különösen, ha a kedvesedről van szó. De ha jobban megvizsgálod az együtt töltött időt, akkor is úgy látod, hogy ő az, akivel együtt kellene lenned? Ne becsüld alá magad, te valóban különleges és erős vagy, és megérdemelsz valakit, aki méltó hozzád. Ne add alább, meg fogod találni a megfelelő személyt!