Írtunk már korábban róla, hogy a Metropol újságírói megtalálták a rejtélyes buszos utast, aki macis maszkban, sapiban és egy barna kabátban nyerte el az internet világának figyelmét és szeretetét. Szerkesztőségünk addig kereste őt, amíg végük sikerült egy interjút készíteni.

Macis mama

Macis mama az új sztár (Fotó: Facebook)

Elmesélte: már a vírus elején fontosnak tartotta, hogy többféle, színes maszkja legyen, hiszen szeret jót kihozni, még a rossz dolgokból is. Az akkori maszkok mostanra, viszont a fiók aljára kerültek, hiszen megkapta a tökéletes karácsonyi ajándékot. Többen viccesen mondták is neki, hogy felesleges volt bármi más vennie, hiszen ez minden elképzelést felülmúlt.

-Karácsonyra, a legidősebb unokámtól kaptam ezt a sapkát és a maszkot, és ez az ajándék ugye verte az összes többit. Azóta csak ebben a maszkban vagyok hajlandó elmenni itthonról – árulta el lapunak Méhész Ottóné Radócz Éva.

Ha több információ is érdekel a macis mamával kapcsolatban, akkor keresd pénteki lapunkat a terjesztőknél, vagy látogass vissza oldalunkra.