RETRO RÁDIÓ

Szívszorító, a kamasz fiú majdnem meghalt egy késszúrás miatt, de ő csak édesanyjával akart beszélni





Meg fogok halni? – kérdezte a 16 éves fiú a segítségére siető tűzoltótól, miután valaki megkéselte, miközben barátjával sétálgatott a házak között. Az állapota egyelőre nagyon súlyos.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.28.
tragédia

Elképesztő borzalmakat kellett átélnie az ausztrál Kincumberben élő fiúnak. A mindössze 16 éves Bailey a házak közötti utcán sétált az egyik barátjával, amikor rátámadtak. Az illető egy kést állított a combjába, majd magára hagyta. Bailey összeesett a fájdalomtól és a vérveszteségtől, mivel a szúrás valószínűleg az egyik artériáját találhatta el. Próbálta befogni a sebét, miközben azt kiabálta a bámészkodóknak: „Meg fogok halni?”

„Megrémült, teljesen sokkos állapotban volt. Kiabálást hallottam a házam előtt, majd láttam, ahogy a fiatal srác összeesik, és azt kiabálja: „segítség, megkéseltek” – mondta az 53 éves Peter Kersenboom ügyeletes tűzoltó.

„Nagyon zavart volt, a barátja azt mondta, hogy valaki leszúrta és elszaladt. A kezemmel leszorítottam a sebet és egy steril gézzel bekötöttem, hogy megállítsam a vérzést. Olyan sok vér volt… Megijedt, és megkérdezte, hogy felhívhatja-e az anyukáját. Azt kérdezte tőlem: „Meg fogok halni?” Mondtam neki, hogy ne aggódjon, rendbe fog jönni, addig beszélgettem vele, amíg a mentők ki nem érkeztek” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a tinédzser megmentője, Peter.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=357356452271530&set=a.124381358902375

Baileyt a sydney-i Royal North kórház intenzív osztályára szállították, ahol kritikus állapota miatt azóta is mesterséges kómában fekszik. Az édesanyja, Karen Harmer a támadás óta nem mozdult el fia ágya mellől.

„Ő a fiam, Bailey, akit Kincumberben leszúrtak. Ha tud valamit, kérem segítsen megtalálni azt, aki ezt tette vele” – írta az édesanya közösségi oldalán tett felhívásában.

A Brisbane Water körzeti megbízottjai megvizsgálták a késelés helyszínét, de véletlenszerűnek vélik a támadást. Így egyelőre még senkit nem tartóztattak le, sőt még gyanúsítottjuk sincs.





Ezeket olvastad már?
A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás