RETRO RÁDIÓ

„Attilának nincsen kedve semmihezˮ – összeomlott Curtis, árulta el egy barátja





Rettentően nehéz napokat él meg Curtis és családja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.20.
gyilkosság

A Metropol is beszámolt róla, a népszerű rapper testvérét, Sz. Lajost többedmagával azzal vádolják, hogy közük lehet a Katzenbach Imre ellen elkövetett gyilkossághoz. A hírek szerint Sz. Lajos jól tartja magát, de rokonait nagyon megviselik a történések. Legfőképpen az édesanyját, Széki Lajosnét, akit fiai támogatnak, hogy ne törjön össze.

„Amikor nem Jutka mamát viszik az unokáihoz, akkor a család valamelyik tagja látogatja meg, hogy ne legyen egyedül. Nagyon odafigyelnek Székiék a mamára, akit annyira megviselnek a történtek, hogy szinte napestig csak sírni tudna, de az unokái közelsége mindig jókedvre deríti őt. Igazi nagymama, aki a fájdalom jelét sem mutatja, ha az unokái közelében van. Este, hazaérve azonban gyakran sír, amitől a gyermekei szíve is megszakad. Nagyon aggódnak érte”mondta a Blikknek a család barátja.

Curtis nehezen dolgozza fel a testvérével történteket (Fotó. Metropol/SZL)

„Attilának nincsen kedve semmihez. Nem akar beszélni a történtekről, és nem akar foglalkozni semmivel. Szinte minden napja ugyanúgy telik, szomorúan és egyhangúan. Ha lennének fellépései, talán még össze tudná valahogy szedni magát, mert a közönség ereje mindig rengeteg pozitív energiával látta el. Viszont koncertek híján még ebből sem tud erőt meríteni” – meséli a család barátja, aki szerint Curtisen már fizikálisan is meglátszik a szomorúság; lefogyott, sápadt és sosem mosolyog.

Nagyon jó kapcsolatot ápol a két testvér.

Börtönbe kell vonulniuk

Curtis testvére és a két vádlott 30 napra biztosan börtönbe kerül, mert a bíróság elrendelte a letartóztatást. A döntés a hírek szerint villámcsapásként érte a vádlottakat, akik bíztak abban, hogy hazaengedik őket. A történtek ellenére Sz. Lajos hamar elfogadta a helyzetet, láthatóan nem tört össze. „Ezen az is sokat segített, hogy tudott beszélni a családjával. Nagyon megnyugtatta, hogy teljes mellszélességgel mellette állnak, hisznek az ártatlanságában. A többi gyanúsított más börtönbe került, hogy semmiképpen se tudjanak összebeszélni” – mondta a család barátja.





Ezeket olvastad már?
Így alakul az üzletek nyitvatartása és a közlekedés húsvétkor - mutatnunk néhány programötletet is a hosszú hétvégére!

Így alakul az üzletek nyitvatartása és a közlekedés húsvétkor - mutatnunk néhány programötletet is a hosszú hétvégére!

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás