A rendőrök három gyereket és egy nőt találtak holtan egy, a Connecticut államban található Danburyben lévő házban, miután egy zavart, zokogó férfi hívta fel őket. A gyerekek 5 és 12 év közöttiek, ők a házban feküdtek, az édesanyjuk pedig a kertben lévő fészerben. A legszörnyűbb az egészben, hogy a halottakra a családfő, Padro Panjon talált rá.

Patrick Ridenhour rendőrfőkapitány azt mondta, egyelőre nem tartóztattak le senkit, de sajnos már körvonalazódik számukra, mi történhetett, egyelőre nem szeretné a nyilvánosság elé tárni. „Rendkívül nehéz időszak ez sok tisztünk számára, különösen azoknak, akiknek be kellett menniük a házba. Többen elsírták magukat” – fogalmazott a kapitány.

A rendőrséghez közelálló források szerint az édesanya végezhetett a gyerekekkel, majd önmagával is. Ezt korábban nem erősítették meg, most már sajnos bizonyosnak látszik, hogy 12, 10 és 5 éves gyermekekkel, édesanyjuk, a 36 éves Sonja Loja végezhetett. Az összetört férj a helyi médiumoknak elmondta, hogy akkor talált rá családjára, amikor a munkából hazatért. Az ajtót kinyitva egy levelet talált, amit a felesége írt neki, ebben csak annyi állt, hogy a nő „elviszi a gyerekeket magával”.