A 7 éves Troy Khoelert szülei utoljára akkor látták, amikor lefekvéshez készülődött – írja a People. A rendőrök, amikor megérkeztek a házhoz, kihallgatták az édesapát és az édesanyát, emellett még házkutatást is tartottak.

Körülbelül két órával később Troyt, teljesen felöltözve, egy garázsban tárolt mosógépben találták meg. Életét azonban már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt.

A hatóságok nyomoznak a megdöbbentő és rejtélyes haláleset kapcsán, de egyelőre még nem tudni, miben hunyt el a 7 éves kisfiú. A mielőbbi megoldás érdekében boncolást végeznek, így közelebb kerülhetnek a halál okának és módjának megállapításához.

A jelenlegi információk alapján a mosógép egy felültöltős, új modell volt, ezért is érthetetlen, hogy hogyan került bele a gyermek, azonban a házból a garázsba vezető ajtó, a bejárati ajtó és Troy szobájának ajtaja is nyitva volt. A gyilkosság és a véletlen baleset lehetősége is felmerült, azonban betörésre utaló nyomokat egyelőre nem fedeztek fel, így a szülőket őrizetbe vették.

Troy eltűnésekor apja otthon tartózkodott, míg anyja a közeli kórházban dolgozott.