A Teve utcai rendőrpalotában dolgozó egyenruhások nem mentek bele abba az egyoldalú megállapodásba, amit vélhetően egy méhkirálynő és katonái gondoltak ki, kedden az épület parkolójában.

Az intézkedés gyorsan és sérülésmentesen zajlott

Megszálltak bennünket! Valószínűleg egy idősebb méhkirálynő foglalta el fiatal katonáival a Teve utcai Rendőrpalota parkolóját tegnap, hogy építkezésbe kezdjenek. A méhcsalád valamiért úgy gondolta, hogy ingyen és bérmentve külön rendőri védelem alatt húznak fel egy méhlakást, ám az egyoldalú megállapodást a család érdekében hatóságilag gyorsan fel kellett mondanunk. Csalinak kaptak egy méhkaptárt, ahová a méhész benoszogatta a család jelentős részét, a többiek pedig ma reggelre be is költöztek új, immár biztonságos otthonukba. Jelentjük, a művelet ma reggelre befejeződött, a csalidobozt a méhek elfoglalták, így az önkényes beköltözőket reggel királynőstül, katonástul, lakásostul biztonságos helyre költöztette a méhész” – írta a közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Elkészült a Metropol Nagy Budapesti Korrupciótérképe! Nézd meg, melyik kerületben mennyit loptak – kattints a milliárdokért!