RETRO RÁDIÓ

Állati személyiségteszt: nem tudod eltitkolni az igazi éned!





Mindannyian szeretnénk újat megtudni magunkról. Ennek legegyszerűbb módja az olyan személyiségtesztek kitöltése, amelyek a tudatalatti működésén alapulnak. Lássuk, mit leplezünk le rólad!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.25.
önismeret

Melyik állatot szúrtad ki először az alábbi rajzon? Már mutatjuk is, hogy mit jelent, amire ráböktél.

Ha elsőként a medvét láttad meg, a logikus, hagyománykövető és figyelmes ember vagy. Megbízható vagy és szorgalmas, sosem hozol futtában döntéseket. A szabályok megszegése vagy a határidők elmulasztása nem a te stílusod.

A zsiráf arra utal, hogy könnyed, társasági, hűséges és földhözragadt ember vagy. Képes vagy bárkivel beszélgetni egy jót. Hamar a középpontba kerülsz, de érzékeny is vagy. Szereted a változást, munkahelyet és hobbit is gyakran váltasz.

Ha az oroszlánra figyeltél fel, akkor született vezető vagy. Jó vagy a stratégiák kialakításában és abban, hogy rávedd az embereket, kövessenek egy cél érdekében. Időnként uralkodóvá válsz. Az új kihívások adnak neked lendületet, mindig a győzelemre törekedsz.

Aki a baglyot veszi észre elsőként, az a személy perfekcionista és mély gondolkodó. Nem szereti a káoszt és rendetlenséget, nem túl szociális, élvezi az önállóságot és a csendet. A többiek ennek ellenére is imádják, mert jó humorú és intelligens.

Ha a disznó tűnt fel, akkor szociális vagy, önálló és részletorientált. Akkor vagy produktív, ha egyedül maradsz, de az is igaz rád, hogy jól kijössz az emberekkel. Profi vagy a helyzetek kivizsgálásában, mivel éles elméd és rendkívüli memóriád van.

A koala felfedi, hogy nyugodt, kedves, gondoskodó, érzékeny és figyelmes ember vagy. Szereted a saját feltételeid szerint élni az életet. Önzetlen vagy, anélkül is segítesz, hogy cserébe várnál valamit. A barátaid tudják, hogy bármikor számíthatnak rád.

A kacsa optimista, életvidám személyiségre utal. Mindig az élet napos oldalát nézed, kíváncsi vagy, lelked új élményekre és készségekre vágyik. Ugyanakkor azt is tudod, hogyan kell a jelenben élni.

Az elefántot szúrtad ki? Akkor te gondoskodó, hűséges és felelősségteljes vagy. Segítő- és problémamegoldó készséged kiemelkedő. Jó hallgatóság vagy, előtérbe helyezed a családod és a barátaidat. Rád aztán tényleg mindig lehet számítani!

Ha a zebra jelent meg előtted, akkor karizmatikus, aktív, spontán és vicces vagy. Az emberek követnek és élvezik a társaságod, hisz kiváló kommunikációs készségekkel vagy megáldva. Hajlamos vagy hamar elunni magad, ezért mindig valami újra vágysz.

A macska önállóságot jelent. Talpraesett vagy, ugyanakkor inkább távolról elemzed életed mozzanatait. Utálsz sokat fecsegni, és nem érdekel a legkevésbé sem, hogy mit gondolnak rólad mások. Te a saját szabályaid szerint élsz.

Ha a nyulat vetted észre elsőként, akkor boldog, élénk, kreatív és mókás vagy. Az emberek szeretnek téged és a közeledben akarnak lenni. Nem is csoda, hisz ahol megjelensz, ott egyből vidámságot varázsolsz. Empatikus vagy és logikus, mindent megteszel azért, hogy másokat mosolyogni láss. Azért egy kis „én idő” is kapjon helyet!





Ezeket olvastad már?
Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósunk is kitöltötte a Zöld-párbeszéd kérdőívet

Krausz Ferenc Nobel-díjas tudósunk is kitöltötte a Zöld-párbeszéd kérdőívet

Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

Magyarországra érkezik a latin filmsztár, nem akárhol látható

Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

Elege lehetett a kutyakakiból egy újbudai lakónak, sajátos módszert vethetett be a négylábúak ellen

Orbán Viktor profilt változtatott a Facebookon

Orbán Viktor profilt változtatott a Facebookon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás