A csillaghullás ideje alatt történt: tömegek látták a város felett lebegő ufót

Ezzel már a hatóságnak is kezdenie kell valamit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.18.
csillaghullás bolygó UFO

A földönkívüliek kérdésköre talán a világ egyik legmegosztóbb problémája. Vannak, akik a mai napig tagadják a létezésüket és azzal érvelnek, hogy semmi bizonyíték nincs arra, hogy létezik más értelmes életforma az univerzumban. Sokan azonban ezt kikérik maguknak, és rámutatnak arra, hogy a világegyetemben minden analógiák mentén működik: hasonló a bolygók formája, ugyanazon anyagok ismétlődnek szerte a végtelenségben, ugyanaz a csillagrendszerek, a tejutak metódusa, egyszóval semmi nem páratlan. Ha pedig ez így van, akkor miképpen volna lehetséges, hogy az emberhez hasonló életforma ne alakuljon ki? Az ember technológiai fejlődése exponenciálisan nő, ami azt jelenti, hogy néhány évszázadon belül képesek leszünk a galaktikus utazásokra. Egy nálunk néhány évszázaddal fejlettebb civilizáció tehát már képes lehet a bolygónkra látogatni. És most úgy tűnik, ez meg is történt, Kaliforniában ugyanis többen számoltak be ufókról. 

Sokan számoltak be ufókról 

Míg az utóbbi egy hétben Magyarországon mindenki a csillaghullás miatt kémlelte az eget, addig a világ másik felén, Kaliforniában egészen más oka volt annak, hogy az emberek döbbenten meredtek az éjszakai égboltra. Palmdale-ben és Lancasterben ugyanis többen számoltak be arról, hogy repülő csészealjat láttak. 

A legelső szemtanú azt írta a közösségi felületen, hogy a lányával a hátsó udvarban ejtőztek, amikor erős fényre lettek figyelmesek. Először azt hitték, hogy hullócsillag, hamarosan azonban észrevették, hogy ennél többről van szó. Most arra kíváncsiak, hogy más is látta-e. Hamarosan jött is a válasz: egy férfi azt írta, hogy kutyát sétáltatott éppen, amikor felfigyelt a furcsaságra. Hamarosan pedig tömegesen jelentkeztek a szemtanúk, és mindenki bejelentette a hatóságnál is, éppen ezért most a rendőrségnek kezdenie kell valamit az üggyel – írja a Times

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás