Lezuhant ufómaradványokat találtak

A megtalálók állítják, az amerikai kormány megpróbálta ellopni az ufómaradványokat.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.18.
MUFON ufo anyag

Az ufókutatók azt állítják, hogy azonosítatlan anyagok birtokában vannak, amelyek a tesztek szerint „nem emberi” eredetűek.

Ufo,Flying,Over,A,Corn,Field,At,Sunset
Fotó: Fer Gregory

A minta apró darabkáit – amelyek könnyebbek, mint egy virágszirom és arany árnyalatúak – a héten először mutatták be egy konferencián a texasi Irvingben. A MUFON, az anyagot birtokló ufócsoport azt állítja, hogy a mintát NASA-minőségű technológiával tesztelték, amely 90 százalékban azonosíthatatlannak találta. Ez azt jelenti, hogy ez vagy nem fém, vagy egy teljesen ismeretlen fém, amely különbözik a periódusos rendszer összes többi elemétől, állítják a kutatók.

Egyedülálló, könnyű és porózus textúrája miatt a MUFON azt az elképzelést vetette fel, hogy a minta „egy vízi jármű törmelékére” hasonlít – miután a mintát szerző orosz kutató azt állította, hogy egy lezuhant ufó maradványairól lehet szó.

Független ufószakértők azonban megkérdőjelezték a leletet, mondván, hogy ez csak a legújabb a minták hosszú sorában, amelyek „lehet, hogy idegen eredetűek”, de sorra kiderül, hogy nem azok.

A kutatók az anyag apró darabjait mutatták be a MUFON Nemzetközi Szimpóziumon tartott előadásán. A csoport azt állítja, hogy további mintákat loptak el egy hivatalos amerikai postafiókból, miután a minta orosz megtalálója megpróbálta elküldeni azokat a MUFON-nak az Egyesült Államokban.

„Ez jellemző az ilyen jellegű bizonyítékokra” – mondta Ron James, a MUFON médiakapcsolati igazgatója. „Úgy gondoljuk, hogy ezt az anyagot szándékosan vitte el valaki, aki be tudott törni egy lezárt postafiókba, hogy megakadályozza a további tesztelést.”  Az igazgató sejtelmes utalásokat tett rá, hogy szerintük az amerikai kormány avatkozott be.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás