Ledöbbentek az emberek: azonosítatlan tárgy jelent meg a hegy felett - Videó

A megdöbbentő esetről videó is készült.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.22.
UFO döbbenet földönkívüli azonosítatlan repülő tárgy

Az utóbbi években jelentősen megnőtt az UFO-megfigyelések száma. Nemrégiben Magyarországon is tapasztaltak hasonlót, a Pilis-hegységben egy pár vette észre a különös lebegő objektumot. 

Ufó jelent meg a Pilis-hegységben, nem is akárhogyan!
Furcsa jelenségről készült videó Fotó: Pexels

Most megint egy hegyen láttak UFO-t. A „nocontextmemes” által az X-en közzétett videón egy furcsa lebegő tárgy látható. A felvétel természetesen hamar felkeltette az emberek figyelmét, és eddig már több mint 11 milliószor nézték meg azt. A videón egy nagy sátornak látszó valami repkedett az égen, miközben a kamerás nem túl derűlátó megjegyzése is hallható, amely így szól:

Lehet, hogy visszajön.

Az egyik felhasználó biztos volt abban, hogy mit látott a videón, azt mondta: „Ez nyilvánvalóan egy UFO, ha egyszer elég embert tanulmányoz, nem jön vissza”. Egy másik kijelentette, hogy bár hisz az UFO-k létezésében, ez nem tartozik közéjük - közölte: „Hiszek az UFO-kban/UAP-kban, de azt is gondolom, hogy az ilyen dolgok a bejelentett észlelések 95%-át teszik ki”.

A legújabb „UFO-észlelés” ellenére a NASA tavaly egy 33 oldalas jelentésben arra a következtetésre jutott, hogy jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy az UAP-k fedélzetén földönkívüliek lennének - írja a Mirror.

Mutatjuk a videót a különleges jelenségről:

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás