Ötvenéves ufójelenségről rántotta le a leplet az iskolagondnok

Sokáig őrizgette magában a történteket, de most mindenről kitálalt.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.10.
ufo iskola gondnok vallomás

Egy már nyugdíjba vonult egykori általános iskolai gondnok komoly elhatározásra jutott. Úgy érezte elérkezett a megfelelő pillanat, amikor nyíltan beszélhet arról, hogy több mint 50 évvel ezelőtt látott egy ufót fenyegetően lebegni egy farm felett. 

Ufó jelent meg a Pilis-hegységben, nem is akárhogyan!
Fotó: Pexels

Gordon Mackerracher, aki öt évtizeden át titokban tartotta, hogy mit látott az égen a skóciai West Lothianban, azt mondja, elege lett, nem akar tovább amiatt aggodalmaskodni, hogy mit gondolnak róla az emberek, és úgy döntött, hogy megosztja a történetét.

Gordon elmondása szerint 1974-ben, egy csípős őszi éjszakán tartott hazafelé egy lánytól, akit hazakísért a randijuk után. Azon az esti éjszakán a világegyetemről alkotott felfogása visszafordíthatatlanul megváltozott. Már szülei házánál járt, amikor felpillantott az égre, ahol egy lakókocsi méretű, barna, kúp alakú fémszerkezetet látott meg. Elmondása szerint nagyjából harminc méter magasan lebegett felette, és hangtalanul siklott Bathgate és Dechmont felé. 

„Nem tudom miért, de balra néztem, és az égen felettem egy barna kúp alakú jármű volt, amely teljes csendben haladt. Láttam, ahogy a holdfény megcsillan rajta. Furcsa volt, mert nem emlékszem, hogy megijedtem volna, amikor néztem, bár lehetséges, hogy akkoriban igen” – mesélte az iskolagondnok. 

A napjainkban 67 éves férfi úgy emlékszik, hogy egy telefonfülkéből figyelte az ufót, miközben sietve megpróbálta elérni az edinburghi repülőtér légiforgalmi irányítását. Az irányítótorony személyzete, azonban meglepő dolgot közölt vele. 

„Elmondtam nekik, hogy láttam egy kúp alakú tárgyat repülni az égen, amely teljesen néma volt. Leellenőrizte a fickó, de az elmúlt egy órában semmi sem szállt fel vagy érkezett Edinburghba. Azt mondta, hogy a radarjuk sem fogott semmit ez idő alatt. Először azt hittem, hogy talán körözött, hogy leszálljon az edinburghi repülőtéren, de nyilvánvalóan nem. Csak annyit mondtam az irányítónak, hogy nem számít, és hazafelé vettem az irányt” – tette hozzá Gordon. 

Gordon bevallotta azt is, hogy eddig elfojtotta az élményét, mivel nem akarta, hogy idiótának bélyegezzék. Először néhány évvel később a feleségének, Margaretnek nyílt meg, amikor egy olyan műsort néztek, amelyben földönkívüliekkel való találkozásokról volt szó.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás