Felforr az agyvizünk: ilyen időt hoznak a nyár utolsó napjai

Szeptemberhez közeledve sem látni a brutális forróság végét, sem eső, sem szél nem enyhíti a szenvedést.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.28.
nyár strandidő időjárás forróság

Szerdán már a reggeli órákban is érezhetően meleg volt, hajnalban sem enyhült a levegő, a szél is megállt és a kisebb záporok sem segítettek a helyzeten. A legmagasabb nappali hőmérséklet nem csökkent az előző napokhoz képest, maradt a 30-36 fok, ami miatt a HungaroMet az ország nagy részére riasztást adott ki. Ami a folytatást illeti, csapadék nincs a láthatáron, de egyre jobban fokozódik a forróság szeptemberhez közeledve.

 

Csütörtök

Derült időre van kilátás, néhol gomoly- és fátyolfelhőkkel tarkítva. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti, illetve északi szél több helyen is megélénkülhet. A hőmérséklet hajnalban 14 és 22, délután pedig 31 és 37 fok között alakul.

 

Péntek és szombat

Folytatódik a strandidő, dél felé haladva egyre melegebb lesz, helyenként akár 36-37 fokot is mérhetünk. A csapadék esélye minimális, zavartalan napos időre készülhetünk. Ideális idő várható strandoláshoz. Az ÉK-i szél megélénkül.

 

Vasárnap

Szeptember első napján továbbra is igazi nyári idő vár ránk, sok napsütéssel. Esetleg néhol fordul elő csapadék. A hőmérséklet akár 34-36 fokig is emelkedhet - derül ki a Köpönyeg előrejelzéséből.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás