Alig hevertük ki az előző pokoli vihart, jégesővel érkezik a következő

Ma sem ússzuk meg zápor nélkül, de durva, amit jósolnak az elkövetkező napokra is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.23.
Módosítva: 2024.05.23.
felhőszakadás zivatar jégeső

Mint arról a Metropol beszámolt, május 21-én kedden kora este extrém sötét felhők gyülekezek az ország több pontján. Az egész kísértetiesen hasonlított a Függetlenség napja című világhírű filmben látható égi jelenségre, ami az idegenek támadását előzi meg. A felhőkből pillanatok alatt olyan pokoli vihar kerekedett, ami komoly károkat okozott az ország több területén. Fák törtek ketté, betonoszlopok dőltek ki, tetők rongálódtak meg. 

A galériánkat a pusztításról IDE kattintva nézheted meg.

Egy kicsit fellélegezhettünk a rengeteg eső és vihar után, de ez nem tart sokáig. Elszórtan, de ma délután már szórványosan várható zápor, zivatar. Néhol felhőszakadás és jégeső is lehet. 25 fok körüli, nyárias időnk lesz.

Fotó: Pexels/Pixabay

Péntek

A napsütést gyakran zavarják gomolyfelhők, és többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. A délkeleti szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz. 20–26 fok közé csökken a hőmérséklet.

 

Szombat

A sok napsütést csak kevés fátyol- és gomolyfelhő zavarja. Csak elszórtan fordul elő csapadék. Megerősödik a délkeleti szél. 25-26 fok köré melegszik a levegő.

 

Vasárnap

Folytatódik a napsütés mellett gomolyfelhős idő. Továbbra is előfordul zápor, zivatar – nagyobb számban délután. Marad a 25 fok körüli maximum.

 

Hétfő

A sok napsütést már ritkábban zavarja gomolyfelhő, egyre kisebb eséllyel fordul elő zápor. 24-29 fok valószínű – derül ki a Köpönyeg előrejelzéséből.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás