„Senki nem segített” - ököllel ütötték a 26 éves Csengét az 1-es villamos megállójában





Fényes nappal támadtak meg egy 26 éves nőt az 1-es villamos Népliget megállójában. Csengét egy agresszív nő ragadta meg. A rendőrség nyomoz az ügyben.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.04.30.
támadás villamos rendőrség

Kaminszky Csenge április 25-én délután villamossal indult munkába, nem is sejtette, hogy milyen szörnyűséget kell majd átélnie útközben. A 26 éves nő 14 óra körül leszállt az 1-es villamosról a Népligetnél, majd egy agresszív nő megtámadta a megállóban.

A Népliget villamosmegállóban támadták meg Csengét Fotó: Google Maps

„Elkezdett ököllel folyamatosan verni hátulról”

„Már a villamoson láttam, hogy valami itt nincs rendben, ugyanis egy férfi egy babakocsival, illetve két nő folyamatosan random emberek után ordibált” - emlékezett vissza Csenge.

Ahogy leszálltam elsétáltam mellettük, rájuk sem néztem, nem is hallottam, hogy miket ordibálnak mert zenét hallgattam, illetve próbáltam nem is rájuk figyelni. Pár méter múlva arra lettem figyelmes, hogy valaki hátulról belekarmol a kezembe, megfogja a hajamat és elkezd hátrafelé ráncigálni. Iszonyatosan váratlanul ért, a nő folyamatosan fogott. Nem értettem, hogy mi történik. Kivettem a fülhallgatót, ránéztem és csak annyit bírtam kinyögni, hogy nekem mennem kell dolgozni; miután ezt kimondtam még idegesebb lett és elkezdett ököllel verni hátulról

- tette hozzá.

Csengét megviselte a támadás Fotó: Kaminszky Csenge 

„Senki nem segített”

Csenge fel szeretné hívni az emberek figyelmét a segítségnyújtás fontosságára. Szeretné közvetíteni az üzenetét, hogy amennyiben hasonlót tapasztalnak az utcán, vagy bárhol, akkor mérjék fel a szituációt, hívjanak segítséget, vagy avatkozzanak közbe és segítsenek a bajba jutott embertársaikon. 

Iszonyatosan szomorúnak tartom azt, hogy senki nem segített, senki nem kérdezte meg, hogy kell-e segítség; rengetegen voltak körülöttünk, két férfi is elsétált mellettem

- mesélte Csenge, aki végül szabadulni tudott a nő szorításból és átsietett az út túloldalára, ahol segítséget kapott. „Egy hölgy és egy férfi segített, akik az út másik oldalán dolgoztak, iszonyatosan hálás vagyok nekik, ők nyugtattak meg, illetve kihívták a rendőrséget, végig ott voltak velem” - tette hozzá. Csenge elmondta, hogy rendőrök kiérkezése előtt a támadók elmenekültek a villamossal.

„Fontosnak tartom, hogy legyünk felkészültek”

Csengét testileg és lelkileg is megviselte az eset, ezért elhatározta, hogy tesz azért, hogy többet ne ismétlődhessen meg.

Fontosnak tartom, hogy  felkészültek legyünk, ezért önvédelmi tanfolyamon fogok részt venni, ha esetleg legközelebb hasonló történik, akkor ki tudjak állni saját magamért

 - mondta a Metropolnak Csenge. 

Csenge a TikTokon is mesélt az esetről:

Nyomoz a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - tájékoztatta a Metropolt a rendőrség.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás