Nem semmi! Óriásplakáton köszöntötték fel Titát Kispesten - Fotó

Nem akármilyen születésnapi ajándékkal leptek meg a szerettei egy nőt Kispesten! A környéken élők csak ámulnak, amikor meglátják az egyik forgalmas kereszteződésben a nem mindennapi ajándékot. Egy hatalmas óriásplakáton kívántak boldog születésnapot.Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.03.15.
Kispesten születésnapi óriásplakát köszöntés

Forgalmas utcaszakasznak ismerik a kispestiek a Vas Gereben és a Nádasdy utca kereszteződését, ezért rendszerint ha zebrán haladnak át, igyekeznek gyorsan a járda túloldalára érni. Mostanában viszont nemcsak a gyalogosok, még az autósok is lelassítanak egy pillanatra a környéken, mert a plakátrengeteg között egy kedves üzenet kelti fel a figyelmüket.

Egy kispesti nőt különleges ajándékkal leptek meg a szerettei /
Jól indulhatott a reggele egy kispesti nőnek. Óriásplakáton köszöntötték fel / Fotó: Pexels (illusztráció)

Bearanyozták a napját

Katalin férjének, Dávidnak szokásosan indult a hétköznapja. Elindult dolgozni kora reggel, és ahogy gyalogolt, a Vas Gereben és a Nádasdy utca sarkán megpillantott egy óriásplakátot, amin jót derült.

A hirdetési felületre nagy piros betűkkel írták ki:

Boldog születésnapot, Tita!

- üzentek. Aláírásként a plakáton Tita szerettei Borci, Bence és Tétiként tüntették fel magukat.

Dávid napját bearanyozta a kedves üzenet, ezért rögtön készített is egy képet róla a telefonjával és elküldte a feleségének. Kata ezután úgy döntött, megosztja az egyik kerületi csoportban a szokatlan hirdetést. Bár nem ismeri a születésnapost, neki címezte a bejegyzését, hátha látja.

„Kedves Tita! Bárki is legyél, isten éltessen sokáig! És azt az embert, aki ezt a nagy meglepetést okozta Neked, becsüld meg!” - fogalmazott Kata.

Mutatjuk a fotót!

A környéken élők jót derültek a kedves születésnapi üzeneten 6
A környéken élők jót derültek a kedves születésnapi üzeneten / Fotó: Metropol olvasó

Ki az a Tita?

A bejegyzés után sokan találgatni kezdték, vajon tényleg létezik Tita, vagy csak egy jó kampányfogásról van szó? Egyáltalán, milyen szokatlan nevek ezek? Utóbbi rejtélyt az egyik hozzászóló oldotta meg.

A Tita a Titanilla rövidítése, míg a barátok közül a Borci a Borbála kilétét takarja, viszont Tétire senkinek nem volt tippje, mégis ki lehet.

„Szerintem ez egy igazi, szuper meglepetés! Több kispesti csoportban is megosztottam a képet a plakátról. Nagyon sokan lájkolták, és szintén boldog születésnapot kívántak Titának” – lelkendezett Katalin, aki egyedül azt sajnálja, hogy a születésnapos kilétét nem tudja senki.

Egy valami biztos: a kispesti nő barátai vagy családja borsos árt fizethetett azért, hogy plakáton kívánjanak boldog születésnapot neki. Egy ilyen óriásplakát bérlése 30 ezer forintnál kezdődik és 200 ezer forintig is elmehet.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás