Lelépett és azonnal külföldre költözött a lottónyertes

Szülővárosától messze találta meg álmai otthonát a lottónyertes.Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.03.01.
lottónyertes költözés pénz

Vett egy lakóautót, és azonnal útnak indult az a nyugdíjas taxisofőr, aki nyert a lottón. Steve Glover markát még tavaly márciusban ütötte az 1 millió font (460 millió Ft) összegű főnyeremény. Az angliai Exeterből Skóciába költözött, John O’ Groats település közelében vásárolt egy ingatlant.

Évek óta egy régi lakókocsit vontattam, nem vesztegettem tehát az időt, és a nyeremény után egy hónapon belül vettem magamnak egy luxus-lakóautót, majd búcsút intettem Exeternek, hogy megtaláljam álmaim otthonát Skóciában

– idézi a lottómilliomost a Mirror.

Később a lakóautót egy terepjáróra cserélte, majd beleszeretett egy eladó, használt Bentley-be, és nem tudta visszafogni magát, azt is megvette. A terepjáró helyett pedig vásárolt egy quadot, hogy gondozni tudja a birtokát.

Steve felidézte azt a hihetetlen pillanatot is, amikor megtudta, hogy nyert a lottón. Mint mondta, többször is ellenőriznie kellett a nyerőszámokat.

Még emlékszem arra a pillanatra, amikor megnéztem a lottósorsolás nyerőszámait a táblagépemen, és azonnal felismertem a számaimat. Fel kellett hívnom több embert is, hogy olvassák fel nekem a számokat. Győződjünk meg róla, hogy nem én néztem rosszul

– emlékezett vissza az örömteli pillanatra a lottónyertes.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás