Elképesztő felajánlás: borsodi gyermekeknek segít a Mészáros-csoporthoz tartozó M1 Flotta





Újabb felajánlás az M1 Flottától: borsodi gyermekek segítése a cél



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.04.
Módosítva: 2024.03.05.
Mészáros Csoport jótékonykodás felajánlás

A Mészáros M1 Autókereskedő Kft. (M1 Flotta) a 2023-ban megkezdett karitatív tevékenységének részeként a Borsodban élő, hátrányos helyzetű gyermekek támogatásában vesz részt. Az M1 Flotta egy kombi személygépjárművet adott át használatra az InDaHouse Hungary Egyesület számára 2024. március 4-én Budaörsön – írta hétfői közleményében a vállalat.

Fotó: Kondella Misi Photography

A Mészáros-csoporthoz tartozó M1 Flotta a hazai flottakezelő piac egyik legjelentősebb képviselőjeként fontosnak tartja, hogy segítse az egészségügy, vagy akár a gyermekek fejlesztését. A vállalat ennek érdekében 2023-ban létrehozta a társadalmi felelősségvállalás részeként az „Úton a segítség!” nevű programját, amelynek célja a civil szervezetek támogatása. 


Az M1 Flotta a projekt soron következő állomásaként egyéves használatra ajánlott fel egy 200 lóerős Skoda Superb személygépjárművet az InDaHouse Hungary Egyesületnek. A felajánlás részeként az M1 Flotta gondoskodik az autó karbantartásáról, és vállalja az autó meghatározott üzemeltetési és fenntartási költségeit. Mindemellett egyedi dekoráció is került az autóra, amely az egyesület filozófiáját fejezi ki. 

Fotó: Kondella Misi Photography


Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei fejlesztő és játékos foglalkozásokat, valamint egészségmegőrző programokat szerveznek az encsi kistérségben élő, hátrányos helyzetű gyermekeknek. Az egyesület önkénteseinek egy része Budapestről, illetve annak vonzáskörzetéből utazik minden hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyébe. Az M1 Flotta által felajánlott járművel könnyebbé válik a fejlesztésben részt vevők mobilitásának megszervezése, ezzel segítve a gyermekek tanulási és fejlődési lehetőségeit – írták a közleményben.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás