Keresik az ország legéhesebb emberét a TikTokon, hatalmas adag levest kell letolni 20 perc alatt!

Gigászi ételkihívást hirdetett meg az egyik népszerű ázsiai bisztró üzletvezetője. Az Omi Pho Challange keretében egy hónapon át próbálkozhat bárki, hogy 20 perc alatt beverje az ország legnagyobb adag pho levesét. Mutatjuk, hogy mi van benne!Megosztás
Szerző: GUY
Létrehozva: 2024.03.08.
leves ázsiai konyha pho kihívás TikTok

Tuan, az Omi üzletvezetője 18 évesen kezdett el dolgozni az édesapja éttermében, ahol az atyai szigor jegyében alulról kellett elkezdenie a szakma kitanulását. A pályát mosogatófiúként kezdő szakács végigmászta a vendéglátós szakma ranglétráját, kitanulta a vietnámi konyha művészetét és a hosszú évek kemény munkája végül kifizetődött számára: 29 évesen két ázsiai éttermet is visz. Most pedig csatlakozott a gigászi ételek challenge sorozatához: írtunk már az óriási rántott húsokról, az óriási, többkilós hamburgerről és a hatalmas adag pad thairól is. Ezeket végül sikerült felfalnia valakinek, de vajon az újabb kihívást is tudja majd teljesíteni egy hős vállalkozó? 

A pho leves a vietnámi konyha egyik legjellegzetesebb és legnépszerűbb fogása Fotó: Pexels/Illusztráció)

Ezúttal Tuan hívja „kemény munkára” a vendégeit a TikTokon.

Leveskedvelők, figyelem! Keresem az ország legéhesebb emberét, ezért most megcsinálom az ország legnagyobb pho levesét, amit a kihívásban részt vevőknek kell megenniük!

– tette közzé a challenge-et Tuan. 

Aki teljesíti a kihívást és a rendelkezésre álló 20 perc alatt  és bevágja a gigászi adag pho levest, az a ház vendége lesz a 10 ezer forintos ételre, ráadásul egy ugyanilyen értékű étkezési utalványt is kap „desszertként”.

Tuan elkészítette ugyanis az ország legnagyobb pho levesét és ehhez keresi az ország legéhesebb embereit. 

Azért nem árt tudniuk a kihívásra készülő bátor vállalkozóknak, hogy az Omi Pho Challenge keretében elfogyasztandó leves hozzávalói:

  • 3 adag rizstészta
  • 3 adag marhahús
  • császárszalonna
  • répa
  • babcsíra
  • koriander
  • garnélarák

Ezt a finoman szólva is extra mennyiségű alapanyagot ráadásul Tuan több mint 3 liter alaplével húzza fel. Ez a kihívás tényleg nem piskóta!

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás