Keressük a legfurcsább karácsonyfadíszt! Várjuk a képeidet – Fotók





A Metropol a karácsonyi díszekre hívja fel a figyelmet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.07.
Módosítva: 2023.12.07.
karácsonyfa karácsonyfadísz ünnepek

Már advent második vasárnapjához közelítünk, egyre jobban közeledik a karácsony, a legtöbb család most szerzi be a szaloncukrot és az ünnepi díszeket. A Metropol ennek örömére egy különleges kihívást indít – díjazás nincs, csak egy kis felhőtlen szórakozás!

Ez az ünnepi zombi dísz csupán egyetlen példa a sok gyöngyszemre, mely a karácsonyfára kerülhet (Képünk illusztráció) Fotó: Splitpics.uk

A városban járva valószínűleg te is azt tapasztaltad, hogy egyre jobban felpezsdül az élet. A karácsonyi ünnepek közeledtével kikerülnek az égősorok, megjelennek a vásárok, megnyíltak a jégpályák és a bevásárlóközpontokban is egyre nagyobb tömeg igyekszik megtalálni a lehető legjobb ajándékokat szeretteinek.

Az otthonod feldíszítésekor előfordulhat, hogy akár a szekrény mélyén, akár a boltok polcain valami olyan kincsre bukkansz, amit elnézve azt sem tudod hirtelen, hogy eszik-e vagy isszák, mi a fenére jó? Ideális esetben csak előtör belőled a nevetés, míg máskor biztos, hogy segítséget kérsz, hogyan kell értelmezni a látott karácsonyfadíszt.

A Metropol most kihívást tesz közzé: keressük a legértelmezhetetlenebb, legfurcsább karácsonyfadíszeket, szerte az országban. Mostantól december 21. délig várjuk a fotókat. Díjazás nincs, de a legjobb felvételeket online felületeinken közzétesszük, és válogatunk belőlük a december 22-én, pénteken megjelenő nyomtatott Metropol napilapba is.

A felhíváshoz minden 18 év feletti magyar állampolgártól várjuk a különféle fényképeket.

Ha szeretnéd megmutatni, hogy milyen kincset vagy kincseket találtál, küldd el az általad készített fotót vagy fotókat. A fényképeket a [email protected] e-mail-címre várjuk. A tárgy „LEGFURCSÁBB KARÁCSONYFADÍSZ 2023” legyen. Egy személy akár több képet is küldhet.

Fontos, hogy az üzenetben azt is írd le, hogy pontosan mikor, hol készült a kép és kit tüntessünk fel fotósként. Nem muszáj a saját neved használnod, művésznevet is választhatsz. A legjobb műveket közöljük.

Ha úgy érzed, hogy a kép mellé írnál pár sort a fotózásról, elmesélnéd, mi történt akkor, amikor a kép készült vagy mi jutott eszedbe az extrém karácsonyfadíszről, bátran megteheted. Mi szívesen elolvassuk és még az is lehet, hogy közzétesszük a képpel együtt.

Figyelem! A kép beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a képedet térítésmentesen közzétegyük az általad megadott név feltüntetésével. Csakis saját készítésű képet küldj!

Induljon a buli!





 





Ezeket olvastad már?
Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Borzasztó baleset Csepelen: tarolt a HÉV

Borzasztó baleset Csepelen: tarolt a HÉV

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás