RETRO RÁDIÓ

Keressük a legfurcsább karácsonyfadíszt! Várjuk a képeidet – Fotók

A Metropol a karácsonyi díszekre hívja fel a figyelmet.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.07.
Módosítva: 2023.12.07.
karácsonyfa karácsonyfadísz ünnepek

Már advent második vasárnapjához közelítünk, egyre jobban közeledik a karácsony, a legtöbb család most szerzi be a szaloncukrot és az ünnepi díszeket. A Metropol ennek örömére egy különleges kihívást indít – díjazás nincs, csak egy kis felhőtlen szórakozás!

Ez az ünnepi zombi dísz csupán egyetlen példa a sok gyöngyszemre, mely a karácsonyfára kerülhet (Képünk illusztráció) Fotó: Splitpics.uk

A városban járva valószínűleg te is azt tapasztaltad, hogy egyre jobban felpezsdül az élet. A karácsonyi ünnepek közeledtével kikerülnek az égősorok, megjelennek a vásárok, megnyíltak a jégpályák és a bevásárlóközpontokban is egyre nagyobb tömeg igyekszik megtalálni a lehető legjobb ajándékokat szeretteinek.

Az otthonod feldíszítésekor előfordulhat, hogy akár a szekrény mélyén, akár a boltok polcain valami olyan kincsre bukkansz, amit elnézve azt sem tudod hirtelen, hogy eszik-e vagy isszák, mi a fenére jó? Ideális esetben csak előtör belőled a nevetés, míg máskor biztos, hogy segítséget kérsz, hogyan kell értelmezni a látott karácsonyfadíszt.

A Metropol most kihívást tesz közzé: keressük a legértelmezhetetlenebb, legfurcsább karácsonyfadíszeket, szerte az országban. Mostantól december 21. délig várjuk a fotókat. Díjazás nincs, de a legjobb felvételeket online felületeinken közzétesszük, és válogatunk belőlük a december 22-én, pénteken megjelenő nyomtatott Metropol napilapba is.

A felhíváshoz minden 18 év feletti magyar állampolgártól várjuk a különféle fényképeket.

Ha szeretnéd megmutatni, hogy milyen kincset vagy kincseket találtál, küldd el az általad készített fotót vagy fotókat. A fényképeket a kapcsolat@metropol.hu e-mail-címre várjuk. A tárgy „LEGFURCSÁBB KARÁCSONYFADÍSZ 2023” legyen. Egy személy akár több képet is küldhet.

Fontos, hogy az üzenetben azt is írd le, hogy pontosan mikor, hol készült a kép és kit tüntessünk fel fotósként. Nem muszáj a saját neved használnod, művésznevet is választhatsz. A legjobb műveket közöljük.

Ha úgy érzed, hogy a kép mellé írnál pár sort a fotózásról, elmesélnéd, mi történt akkor, amikor a kép készült vagy mi jutott eszedbe az extrém karácsonyfadíszről, bátran megteheted. Mi szívesen elolvassuk és még az is lehet, hogy közzétesszük a képpel együtt.

Figyelem! A kép beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a képedet térítésmentesen közzétegyük az általad megadott név feltüntetésével. Csakis saját készítésű képet küldj!

Induljon a buli!

 

Ezeket olvastad már?
Hátborzongató dolgok derültek ki Maddie feltételezett gyilkosáról

Hátborzongató dolgok derültek ki Maddie feltételezett gyilkosáról

Elvitték minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó jackpotját

Elvitték minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó jackpotját

Botrány: meghurcolták a rendőrök a tízéves kisfiút, az anya kártérítést követel

Botrány: meghurcolták a rendőrök a tízéves kisfiút, az anya kártérítést követel

Háromszor támadt ez az állat egy nőre Terézvárosban

Háromszor támadt ez az állat egy nőre Terézvárosban

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás