Mexikóban veheti át az elismerést.
Egy Michelin-csillagos budapesti étterem séfje is bekerült a világ legjobbjait rangsoroló The Best Chef top 100-as listájára – szúrta ki a Mindmegette.
A The Best Chef 100-as listája csak 2017 óta létezik, de a gasztronómia világában máris az egyik legelismertebb rangsornak számít. Erre került fel most Tóth Szilárd, a Michelin-csillagos SALT Budapest séfje, aki egyedüli magyar díjazottként utazott el a mexikói díjátadóra.
Tóth Szilárd a harmadik magyar, aki eljutott idáig: korábban Sárközi Ákos, a fővárosi Borkonyha és a Textúra éttermek konyhafőnöke, illetve Mészáros Ádám került fel a listára, aki jelölése idején az Onyx étteremben felelt a konyha teljesítményéért.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre