Ebben a trafikban már a második nyertes lottószelvényt adták el





Ha nyerni szeretnénk, ide jöjjünk!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.23.
nyerő szelvény lottózás nyertes lottószelvény család

Ó, azok a bizonyos lottó számok! Mennyi, de mennyi ember álmodozik arról, hogy egy napon megnyeri a lottót, és gyökeresen megváltoztatja az életét! A legtöbb ember házat venne, luxus kocsit, elvinné a családot egy álomutazásra, esetleg vállalkozást alapítani. Annyi azonban bizonyos, hogy egy nyerő szelvény nagy előnyhöz juttat az életben. Az is igaznak tűnik, hogy vannak az átlagosnál szerencsésebb helyek. Legalábbis ezt szűrhetjük le abból, hogy ennél az italtrafiknál már a második nyertes szelvényt adták el. 

pénz, forint, lottó
Nagyon sok pénzt nyerhet a lottózó / Fotó: Balaton József

Chicago külvárosának egy eldugott italtrafikja igen szerencsés hely a jelek szerint. Három éven belül ugyanis már a második nyertes lottószelvényt adták el, így két ember legnagyobb álmait is valóra váltották. Aki tehát növelni szeretné az esélyeit a lottózás terén, annak érdemes felkeresnie ezt a trafikot. 

Shar's Armanetti Fine Wines & Spirits nevű trafik az egyik törzsvásárlójának adta el a nyertes lottószelvényt. 30 dollárért vásárolta, s leesett az álla, amikor konstatálta, hogy ő bizony ezzel 3 millió dollárt, azaz 1 milliárd forintot nyert.

A szelvényt közvetlenül előttem kaparta, úgyhogy szemtanúja voltam a döbbent arckifejezésének. Ezután közelebb jött, és azt mondta: "csípj meg, hogy elhigyjem,  hogy nem álmodom! Köszönöm, köszönöm!"  Nagyon örültem neki, hogy egy törzsvásárló nyerte meg ezt a hatalmas összeget

- mondta a tarfikos a Mirrornak

De nem ő volt az első, aki itt vette meg a nyerő szelvényt. 2020-ban, a Covid ideje alatt egy 6 milliós szelvényt vettek itt, ezért a tulajdonos úgy gondolja, hogy Fortuna kedvez a helynek. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás