„A Barbie-val is azt játszottam, hogy lerobban az autópályán” – videón a dögös autószerelőlány!





Valentina már gyerekkorában is szeretett fiús játékokat játszani, és ez később sem változott.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2023.08.09.
Módosítva: 2023.08.09.
magyarlány autóverseny autószerelő család

Nagy Valentina már egészen kiskorában eldöntötte, hogy autókkal szeretne majd foglalkozni. Mire felnőtt, ez a szerelem addigra sem változott: autószerelő lett. 

Valentina már gyerekkorától autószerelőnek készült Fotó: BS

 A 21 éves lány alternatív járműhajtási technikusként dolgozik egy tököli autószerelő-műhelyben, ahol a Bors korábban meglátogatta. A lap kollégái éppen akkor értek oda, amikor kereket cserélt. A fiatal lány a lapnak elárulta: családja is támogatta abban, hogy autószerelő legyen, a baráti társasága pedig szintén hasonló érdeklődésű emberekből áll, valamint a szerelmet is ezekben a körökben keresi. Jövőbeli álma pedig, hogy saját autószerelő-műhelyt nyithasson.

– 21 éves vagyok, autókat szerelek és igazából ez a szenvedélyem – kezdte a mosolygós lány. 

Már kislány koromban is az autók érdekeltek. Voltak Barbie-jaim, de velük is azt játszottam, hogy lerobbantak az autópálya mellett és meg kellett javítsák

– mesélte mosolyogva a lány, aki azt is elárulta: a kedvenc műveletei a kerékcsere és a gumicsere centírozással. Tagja egy nőkből álló autóversenyző teamnek is, ahol ő a szervizcsapatfőnök.

– Engem nemcsak a külsejük érdekel, hogy de szép a felnije, vagy ilyesmi, hanem úgy tényleg, hogy hogy működik az, ami benne van, meg minden igazából, ami az autókkal kapcsolatos. Még mindig nem bántam meg egyáltalán, hogy ezt az utat választottam. Nagyon szeretem, hogy sokoldalú és én úgy gondolom, hogy, aki az autószerelő szakmában van, az tudja nagyon jól, hogy aki tud autót szerelni, az nagyjából bármit meg tud oldani otthon is, vagy akárhol.

30 éves Mercit hajt

Valentina nemcsak szerelni, vezetni is imád, ebben hű társa szeretett autója.

„Hétéves koromban vezettem először – vagyis hát csináltam valami olyasmit – egy Honda Accordot, és 17 évesen meg is szereztem a jogosítványomat, és lassan két éve ez a kis 190-es Merci a hű társam a mindennapokban.”

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás