Egy polgármester OnlyFans-oldalt indított, hogy finanszírozni tudja a kampányát





Ha nőknek működik, akkor miért ne sikerülhetne neki is.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.10.
weboldal pénz kampányolás onlyfans aktfotózás

Ha a világon ennyi ember gazdagodott meg OnlyFansson, akkor nekem miért ne sikerülne, gondolhatta magában a kolumbiai Cristian Mestre. A reményteli férfi Turbo város polgármesteri székéért szeretne indulni, ehhez azonban pénzre van szüksége, így úgy döntött, hogy az erotikus tartalmak felé veszi az irányt.

laptop iroda
Az iroda mellett már az erotikus munka is munkaköri követelménye lett a polgármesterjelöltnek 
Fotó: Pexels.com (Képünk illusztráció)

Cristian akt képeket készített magáról és azokat tölti fel a weboldalra, amire, hogyha előfizetnek az emberek, akkor a pénzzel a férfi politikai karrierjét támogatják. Szokatlan módszer ez a kampányolásra, bár Cristian eddig mint önkormányzati dolgozó munkálkodott, ezért csupán csak szintet szeretne lépni a karrierjében. 

Azt szeretném elérni, hogy a kisemberek támogatásával tudjak elindulni, nem a nagyvállalatok pénzével. A turbóiak jövője a cél, ezért ez egy utcai kampány, amelyben ti tudtok engem támogatni. Az OnlyFans-fiókomon keresztül bárki tud pénzt küldeni nekem, hogy elérjük a céljainkat

 – írta magáról a weboldalon Cristian. A DailyStar pedig arról ír az eset kapcsán, hogy Cristian és csapata művészi aktokat kínál. Szerintük az ókori római és görög bronzszobrokhoz hasonló képeket készítenek a polgármesterjelöltről.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás