„Ez nem egy nőies szakma”: nyolcszázezer km után búcsúzik a dögös magyar kamionos lány – Videó!





A dögös Déri Szilvia kamionsofőrként járja az utakat, amely során közösségimédia-felületein mesél életéről. A TikTokon például közel kétszázezren követik.



Megosztás
Szerző: H.Á.
Létrehozva: 2023.06.06.
kamionsofőr párok utazás nők

Déri Szilvia párjával „négykezes” kamionsofőrként járja az utakat, azaz egymást felváltva vezetnek. Szilvia emellett a TikTok-oldalán, humoros köntösbe bújtatva osztja meg mindennapjaikat, melyek során sok érdekes dolog történik velük. Például, hogy most lecserélik a 800 ezer km-t futott kamionjukat.

Déri Szilvia női kamionsofőr párjával járja Európát
Déri Szilvia párjával „négykezes” kamionsofőrként járja az utakat Fotó: Déri Szilvia

Nem mi cseréltünk le a kamiont, hanem a cég vásárolt 10 db újat, amik közül egyet mi kaptunk, méghozzá egyedi matricázással

– tudta meg a Metropol Déri Szilviától, aki párjával Magyarországról indulva, Szlovénián, Olaszországon és Franciaországon át jár Spanyolországba. Leggyakrabban ugyanis oda vagy onnan kell szállítsanak. Időnként az is előfordul, hogy Portugália az úti céljuk. Hétfőtől péntekig folyamatosan úton vannak, mely idő alatt egy vagy két kört tesznek meg, a menetrendjüktől függően.

Már így is 800 ezer km-t raktunk bele, ami már viszonylag soknak számít

– mondta Szilvia, majd hozzátette:

Én minden autómhoz kötődöm egy kicsit érzelmileg. Nem csak egy tárgynak vagy egy eszköznek tekintettem, ezért fájt megválnom tőle.

Az új kamion egyébként olyan, mint az előző volt, de egyel újabb széria. Ennek még modernebb a műszerfala, LED-lámpái vannak és a korábbi szériákban előforduló hibákat is javították.

Szilvia korábban arról mesélt a Borsnak, hogy milyen tapasztalatai vannak női kamionsofőrként.

Ez nem egy nőies szakma, ezért gyakran meglepődnek, amikor meglátják, hogy én vezetem a kamiont. Sokan integetnek és dudálnak vagy akár jelzik, hogy meghívnának egy kávéra. Egyszer olyan is volt, hogy egy rendőrautó megelőzött, majd lehúzódott, aztán amikor elhaladtam mellettük, egyből felhajtottak, hogy mellém érve integethessenek.

 

A kamionsofőr szerelmespár a jövőben szeretne majd valamilyen saját vállalkozást azért, hogy családot alapíthasson Magyarországon, mivel idővel szeretnének gyereket, ami nem összeegyeztethető a kamionosok egyébként csodálatos és izgalmas életével. Ami pedig a rövid távú terveiket illeti, a Metropol megtudta Szilviától:

A párommal jól megvagyunk és most az a rövid távú célunk, hogy beindítsuk a YouTube-csatornánkat, ahol kamionos videókat készítünk az útjainkról, illetve bemutatjuk, hogyan és milyen helyekre tudunk így eljutni. A legutóbb például a monacói Forma–1-es futamra mentünk kamionnal, amiről készítettünk videót is. Valószínűleg ez lesz majd az első tartalom a YouTube-csatornámon.

 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás