A kitűzött összeg több mint fele összegyűlt SMA-s Tomika kezelésére





Tomika súlyos betegséggel küzd, és a gyógymód egy elképesztően drága génterápia. A szülők pozitív fejleményekről számoltak be, ami egy újabb lépés gyermekük gyógyulása felé.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2023.06.23.
Módosítva: 2023.06.25.
kezelés sma gyógyulás gyűjtés

A hatéves Galó Tamás Dominik öt éve küzd gerinceredetű izomsorvadással. Azonban létezik gyógymód, van remény, a Zolgensma nevű génterápia, amit a világ legdrágább gyógyszereként tartanak számon. A kisfiúnak ez az egyetlen esélye, hogy teljes életet élhessen. A szülők gyűjtést indítottak kisfiuk kezeléséért.

SMA Tomika
Tomika SMA betegséggel küzd Fotó: Bánkúti Sándor

„Hála Nektek, hétről hétre!”

A vidám kisfiú lépésről lépésre közelebb kerül a kezeléshez, a segítségére indított gyűjtés is jól áll. A Tomikáért létrehozott Facebook-csoportban tudatták, hogy a szükséges összegnek csaknem a kétharmada összegyűlt már, köszönhetően a jó szándékú embereknek.

Annyira örülünk, hogy folyamatos haladásról számolhatunk be, hála Nektek, hétről hétre! Haladunk, és ez reménnyel tölt el minket! Nemrég elértük a nagy célunkat, az összeg 60%-át! Tűzzünk hát ki új célt! Érjük el, hogy a hiányzó összeg végre ne 3-mal, hanem 2-vel kezdődjön! Nem is vagyunk messze tőle, mert ha találnánk 572 embert, aki 2000 forinttal támogatná Tomikát, már ezt az új célt is elérjük! A mai egyenlegünk 458 856 500 forint, ami 2 561 086 forinttal több, mint a vasárnapi! Hálásan köszönjük Nektek!

Tomika szépen halad a gyógyulás útján  Fotó: Bánkúti Sándor

„Érjük el együtt ezt az 572 embert!” 

A szülők szinte felfogni sem képesek, hogy ennyi ember segített már eddig gyermeküknek, hálásak mindenkinek, aki bármivel is hozzájárul Tomika állapotának javulásához.

Minden megosztást nagyon szépen köszönünk, érjük el együtt ezt az 572 embert! Ez most a mi új nagy célunk, mert célok és álmok nélkül az élet mit sem ér! Légy egy csepp a tengerünkben!  Leszel 1 az 572-ből?

– fejtették ki a Facebook-bejegyzésben.

 

Így szavalt verset Tomika a Ripost kisfilmjében:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás