Rejtélyes antennákra bukkantak a hegyekben, beindultak a találgatások





Vajon ki és miért helyez antennákat nehezen megközelíthető helyekre? Egyre több titokzatos, a napelemmel működtetett rádióállomás kerül elő.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.19.
rejtély antenna találgatások

A utahi hatóságok titokzatos antennákat fedeztek fel a hegyekben. A Salt Lake City környékén előkerült rejtélyes eszközökről nem áll rendelkezésre elegendő információ, bár az antennák először több mint egy éve jelentek meg. Számuk azonban az utóbbi hónapokban egyre csak nő.

Az antennák mellett napelemet, valamint lezárt dobozban akkumulátort is találtak. A kezdeti vizsgálatok azt mutatják, hogy az antennák szélesebb területre továbbíthatnak adatokat, ezért a hatóságok felszólították a tulajdonosokat, hogy jelentkezzenek. A felfedezés az internetezők fantáziáját is beindította. Akadnak, akik szerint könnyen elképzelhető, hogy a kevesek által ismert Helium kriptovaluta bányászatára használatos berendezésekről van szó. Mások úgy vélik, ezekkel akarta valaki felerősíteni a mobiltelefon-hálózatok jeleit a hegyekben, bár ez a magyarázat a legtöbbek szerint nem állja meg a helyét. A közterület-kezelő és az erdészet munkatársai eddig körülbelül egy tucat tornyot fedeztek fel, jellemzően dombtetőkön, hegygerincen.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás