Eredményes volt a razzia: bűnözők, drogosok buktak le a budapesti éjszakában hétvégén – Videó!





Tisztogatást rendeztek a rendőrök az V., VI. és VII. kerületben hétvégén, A razzia eredményes volt, hiszen 20 embert állítottak elő különböző okokból.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.24.
lebuktak

Nem unatkoztak a rendőrök hétvégén Budapest belvárosában: öt szórakozóhelyről kábítószer birtoklása gyanúja miatt 12 embert állítottak elő, de két biztonsági őr sem úszta meg: náluk késeket, boxert, gázspray-t találtak az egyenruhások.

A sor itt még nem ér véget, hiszen négy igazoltatott emberről kiderült, hogy jogellenesen tartózkodnak Magyarországon, két másik férfi pedig körözés alatt állt.

 

A szórakozóhelyek környékén a rendőrök egy besurranó tolvajt is tetten értek. Három emberrel szemben feljelentést tettek közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása, illetve közlekedési szabálysértés miatt. Az éjszakai akcióban 17 taxist is ellenőriztek, akik közül 3 kapott helyszíni bírságot.

A bulizók nem viselnek maszkot

Maszk használatának elmulasztása miatt 128 embert figyelmeztettek.

Veszélyes drogokat találtak

Az egyik szórakozóhelyen a kábítószer-kereső kutya több helyiségben is drogot talált; az elsődleges adatok szerint marihuánát, heroint és amphetamint – olvasható a rendőrség közleményében.

Ellenőrizték a biztonsági őröket is

Kiderült, hogy közülük hatnak nem volt vagyonőri igazolványa, ketten pedig büntetőeljárás hatálya alatt álltak, így nem rendelkezhettek volna azzal; velük szemben közigazgatási eljárást indítottak.

Bekeményítenek a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel közreműködve, előre be nem jelentett időpontokban tovább folytatja az ellenőrzéseket a belvárosban.​​





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás