Így változik a közlekedés augusztus 20-án, mutatjuk a részleteket





A Metropol összeszedte az ünnepi hétvége legfontosabb történéseit azt, hogy merre kell forgalomkorlátozásokra számítani.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.19.
lezárások

Államalapításunk ünnepén rengeteg rendezvény lesz a fővárosban, amiket forgalomkorlátozás nélkül nem lehetne megoldani.

Lezárásokra kell számítani Budán és Pesten is!

Az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények miatt mától egészen augusztus 22-ig forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban.

Budán és Pesten is változik a közlekedés Fotó: Fejér Megyei Hírlap/FG

Tilos megállni!

  • Budán, a Tárnok utca mindkét oldalán a Dísz tér és a Tárnok utca 9-11. szám között, valamint a Szilágyi Dezső tér 2-5. szám előtt mindkét oldalon.
  • Pesten, az Akadémia utca mindkét oldalán a Széchenyi tér és az Arany János utca között, Nádor utca mindkét oldalán az Arany János utca és a József Attila utca között, az Október 6. utca mindkét oldalán a Szabadság tér és a József Attila utca között, Sas utca mindkét oldalán a József Attila utca és az Arany János utca között, a Hercegprímás utca mindkét oldalán az Arany János utca és a József Attila utca között, a Bajcsy-Zsilinszky út páros oldalán a Nagysándor József utca és a Szent István Bazilika között, Szent István téren a Bazilika iskola felőli parkolójában, valamint a Báthory utca mindkét oldalán a Honvéd utca és a Vértanúk tere között.
  • Lezárják!

  • A Széchenyi teret, és az Szent István teret, a Szent István tér – Zrínyi utca – Október 6. utca – József Attila utca – Széchenyi tér – Akadémia utca – Arany János utca – Sas utca – Szent István tér útvonalat, a József Attila utcát a Bajcsy Zsilinszky út és a Széchenyi tér között, a Szent István Bazilika északi és déli oldalán lévő szervizutat, valamint a Bajcsy-Zsilinszky út páros oldali, szélső forgalmi sávját az Arany János utca és a József Attila utca között.
  • Máshogy közlekednek a BKK járatai is

    A közösségi közlekedésben is számos változás lesz. Egyes járatok nem fognak közlekedni, míg a többi terelt útvonalon jár majd.

  • A 73M és a 83-as troli nem közlekedik, a 75-ös és 76-os trolibusz módosított útvonalon jár majd. A villamosok közül a 2-es és a 2M napközben nem érinti a Jászai Mari tér és a Kossuth Lajos tér M, valamint a Boráros tér H megállókat, máshogy közlekedik továbbá a 19-es, 49-es és 56-os villamos, a 4-es és a 6-os villamos a Margitsziget / Margit híd megállóban nem áll meg. A legtöbb autóbusz is terelve közlekedik.
  • Az ünnepekhez igazítja menetrendjét a MÁV-Volán

    A MÁV és a Volán járatai is igazodnak az ünnepekhez, ezért a vonatok augusztus 19-én a pénteki, 20-án a szombati, 21-én az ünnepi, 22-én már a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek. A helyközi autóbuszok közlekedése is megváltozik, eszerint augusztus 19-én csütörtökön a hét utolsó munkanapján és tanítási szünetes munkanapokon, 20-án pénteken a munkaszüneti napokon, 21-én szombaton a szabadnapokon, 22-én vasárnap a hét első munkanapját és tanítási szünetes munkanapját napját megelőző munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek a buszjáratok.





    Ezeket olvastad már?
    Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

    Ezt tutira nem tudtad! 350 éve is már menő volt a farmer

    Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

    Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

    Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

    Botrányos Ovi+ Program Óbudán: Havi 60 ezret gombolnának le a tiltakozó szülőkről

    Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

    Szenzációs siker - Magyar sör került a világ legjobbjai közé

    Top hírek

    Magyar Péter

    Mitől fél ennyire? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

    50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok... Miközben egy botrányba fulladt PR-akció keretében Magyar Péter vonattal utazott Debrecenbe, csapata 50 milliós BMW X6-osokkal, Mercedes buszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán ment a vasárnapi rendezvény helyszínére.





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás