Zoltán Erika 60 éves lett és nagyon jól érzi magát a bőrében.

„Nem az számít, hogy mennyi idősek vagyunk, hanem hogy mit értünk el az eltelt évek alatt. Nem sírom vissza a ropogós húszéves hamvasságomat. Engem nem ez az év, hanem a hosszan tartó klimax ráncigált meg nagyon: izzadtam, léböjt alatt híztam… Ez mindaddig tartott, amíg öt éve el nem hagytam a tejtermékeket. Már ott tartottam, hogy bedagadt a térdem, fájt a gerincem, műtéten gondolkodtam. Mandulatejet iszunk Zoéval, nem eszem sajtot, túrót, pedig nagyon szeretem. Néhány hónap alatt eljutottam oda, hogy a fellépéseken nem fájt semmim. Jól érzem magam, mintha megint negyven lennék, másfél-két órákat énekelek, táncolok a színpadon” – mondta az énekesnő a hot! magazinnak.

Zoltán Erika újra 40 évesnek érzi magát Forrás: hot! magazin

Az énekesnőnek az igazi közege az ének, a tánc. Azt mondja, a járvány idején a férjével, Kátai Róberttel annyit pihentek, hogy az két életre is elég lenne – olvasható a hot! magazin szerdai számában.

Közben terveztem a 60. születésnapomat. Egy igazi nagy koncertre vágytam, de az élet felülírta ezt” – vallotta be Zoltán Erika, akinek végül Várkonyi Attila, DJ Dominique szervezett egy telt házas koncertet nagyon jó közönséggel.