Zimány Linda számára kifejezetten kockázatos lenne ha elkapná a koronavírust, hiszen gyógyszert kell szednie a pajzsmirigyére. Az ügyvéd pedig nem szeret az egészségével játszadozni, főleg, mivel modellként is dolgozik, ami miatt sokszor kell utaznia és sok emberrel kell találkoznia. Számára ezek miatt tehát nem is volt kérdés, hogy harmadszor is beoltatja magát – írta meg a Ripost, hogy Linda megkapta a harmadik dózisát is.

Az Instagram-oldalán részletesen beszámolt arról, hogy milyen hatással volt rá az oltás. Sajnos látszólag megviselte a oltóanyag, de ettől függetlenül bizakodó és örül, hogy így nagyobb esélye van arra, hogy ne kapja el a Covid–19-et.

„Mozdulni se bírsz a migréntől, az émelygéstől, az ízületi fájdalmaktól és a láztól, hidegrázástól, verejtékezéstől felváltva… Sebaj mindennel is megküzdünk, csak a Coviddal ne kelljen” – írta a gyönyörű modell.

 

Az oltás utáni sztori óta azonban egy újabb képet is kitett, ahol látszik, hogy infúziót is kapott, hogy jobban legyen. Az arcát elnézve hatásos lehetett a kezelés, hiszen sokkal kisimultabb és mosolygósabbnak tűnik, mint korábban. A képet itt tudod Linda sztorijában megtekinteni.