Köztudott, hogy Young G mennyire szereti és óvja feleségét, Mészáros Norinát, akit oltár elé is vezetett a közelmúltban, és akinek a napokban kellett egy súlyos műtéten átesni, amiből már otthon lábadozhat. A Mokkában is e két témában faggatták az énekest a műsorvezetők, amikor egy gondolat menetéig arról kezdett beszélni, hogy mennyire elszomorítja, hogy mostanában annyi válás van, és hogy szerinte mennyire rossz világ az, ahol két gyereket otthagynak.

A mai világban mindenki elválik, otthagyja a férjét, a feleségét. Amikor már egy nő csalja meg a férfi párját… Borzasztó ez a világ, amit most élünk. Tudjuk, kiről beszélünk” – tett utalást Kulcsár Edina válására Béci, aki vélhetőleg elég jól ismeri a botrány részleteit, hiszen mindkét férfit jól ismeri. Csutival közös rendezvényekre járnak, míg G.w.M-mel többször dolgozott együtt.

Mostani kijelentésével a korábbi valóságshow-szereplő igencsak kellemetlen helyzetbe hozta a volt szépségkirálynőt, hiszen Edina kitart amellett a korábbi állítása mellett, hogy a házassága hamarabb tönkrement, mint hogy rátalált volna az új szerelem G.w.M személyében.

Kulcsár Edina Fotó: Youtube