RETRO RÁDIÓ

„Tudom, sokkoló dolgot műveltem” - Will Smith mindenkitől elnézést kért a pofon miatt - Videó!





Will Smith egy videóban áratlanul bocsánatot kért Chris Rocktól, amiért az Oscar Gálán felrohant a színpadra és arcul csapta, amiért iccet csinált a feleségéből, Jada Pinkett Smithből, GI Jane-hez hasonlítva őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.30.
önismeret

Will Smith közzétett egy videót, amelyben nyilvánosan bocsánatot kért Chris Rocktól, miután az év elején az Oscar-gálán arcul csapta. A Sötét zsaruk főszereplője nemcsak a komikustól, de annak családjától és a saját családjától is elnézést kért a történtek miatt.

Azt is megindokolta, hogy ezzel miért várt ennyi ideig. A The Mirror cikke szerint Smith többször is megkereste Chris Rockot, hogy beszéljék meg a történteket,, de mindig azt a választ kapta, hogy erre még nem áll készen.

Chris, mélységes bocsánatot kérek tőled, a viselkedésem elfogadhatatlan volt. Én itt vagyok, bármikor készen állok arra, hogy leüljünk beszélgetni” - mondta Will Smith, aki azt is hozzátette, bízik abban, hogy a jövőben ugyanolyan jó barátok lesznek, mint amilyenek voltak.

A családokat is megkövette

Will Smith később Chris Rock édesanyjától és édesapjától is bocsánatot kért: „Az elmúlt három hónapban többször is visszapörgettem magamban azt az estét. Nincs olyan porcikám, amelyik úgy gondolja, hogy abban a pillanatban így kellett volna viselkedni. Nincs olyan porcikám, amelyik azt gondolná, hogy ez a helyes módja annak, hogy kifejezzük a nemtetszésüket egy sértő megjegyzést követően” - mondta. Ezután a feleségétől, a gyerekeitől és a rajongóitól is elnézést kért: „Utálom, amikor csalódást okozok az embereknek. Szóval, ez fáj. Lelkileg és érzelmileg is fáj, hogy nem feleltem meg az emberek rólam alkotott képének és benyomásának. Ember vagyok, hibáztam, és próbálok nem úgy gondolni magamra, mint egy darab s**r. Tudom, sokkoló dolgot műveltem, de ígérem, elkötelezett vagyok, hogy fényt, szeretetet és örömöt vigyek a világba” – tette hozzá Smith.

Felesége miatt vesztette el a fejét

Will Smith azután ment fel a színpadra, hogy Chris Rock viccet csinált a feleségéből, Jada Pinkett Smith-ből, GI Jane-hez hasonlítva őt. A színésznőnek ugyanis egy ritka betegség miatt kihullott a haja. A sok bántás és kritika mellett súlyos árat fizetett azért, hogy ilyen indulatos volt. Tíz évre eltiltották az amerikai filmakadémia rendezvényein, többek között az Oscar-gálákon való részvételtől Will Smith-t, aki a március 27-i díjkiosztón felpofozta színésztársát, Chris Rockot.
 
   





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás