Újabb tárgyalási napot tartottak az eltűnt, meggyilkolt celeblány ügyében, s a Bors újabb megdöbbentő információk birtokába jutott.

VV Fanni hajszálát találták meg B. Lászlónál

Fanni ügye régóta húzódik

Novozánszki Fanni gyilkossági ügye a tőle származó DNS-ek körül felmerült kérdések tisztázásával folytatódott ma délelőtt a Fővárosi Törvényszéken. A genetikus szakértők fenntartották és megerősítették szakvéleményüket, miszerint a vádlott bérelt kocsijában talált kötélen Fanni vére, a vádlott mosógépében pedig Fanni hajszála található. A szakértők mellett három tanút is beidézett a bíróság, köztük VV Fanni két barátnőjét, S. Fannit és B. Erikát, ám a vírushelyzetre való tekintettel dr. Farkas Gabriella bírónő engedélyezte a távolmaradásukat, lévén S. Fanni időközben kismama lett. Így a két barátnő meghallgatása tolódik, ahogy annak a tanúnak a meghallgatása is, aki korábban azt állította, hogy Novozánszki Fanni az eltűnésének másnapján fodrásznál járt.

S hogy az elmaradt bizonyítások rövid időn belüli bepótlása után milyen megdöbbentő fordulatra készül a bíróság, arról a Bors napilap keddi lapszámában és a BorsOnline-on olvashat.