Béres Anett jelenleg az édesanyjánál lábadozik a rosszul sikerült teaszeánsz után. Minden percben hálát ad, hogy túlélte a történteket. Három hete került kórházba, miután egy ayahuasca nevű főzetet ivott, amitől hajnalban hallucinációi támadtak, és csak reggel bukkantak rá egy Siklóshoz közeli erdőben, súlyos sérülésekkel. A pécsi klinikára szállították az egykori valóságshow-szereplőt, akinek az életét egy több mint hatórás műtéttel mentették meg az orvosok.

Anett azóta már elhagyhatta a kórházat, és bár jelenleg még járókerettel közlekedik, az orvosai szerint teljesen felépül majd. „Abból áll egy napom, hogy 10 percenként megköszönöm a jóistennek, hogy élek. Mert nemhogy a csodával határos, ami történt velem, hanem maga a csoda, hogy életben maradtam” – nyilatkozta Anett. Ellátni azonban még nem tudja teljesen magát, így édesanyja házában lábadozik, ám a hosszas rehabilitáció ellenére is nagyon pozitív, és örül, hogy kiengedték.

„Hál’ Istennek, nem lettem nyomorék. Tudok mozogni, a jobb lábamat műtötték – ugye, minden törésnek hat hét a gyógyulása –, azt még nem érheti terhelés. Úgyhogy járókerettel tudok jelenleg mozogni” – nyilatkozta a ValóVilág egykori szereplője, aki hozzátette: csigolyacsontműtétje miatt pár hétig egy rögzítő is hordania kell – írja a Blikk. Arról is beszélt, hogy hatalmas változáson ment át lelkileg a baleset óta. Arra is rájött, kik az igazi barátai, illetve, hogy a családjára bármikor számíthat.