Varga Viktor mindig is a meglepetések embere volt, de most sokaknál teljesen kiverte a biztosítékot.

Az énekes kedden publikálta a saját Magyar Himnusz-változatát – írja a Blikk. Viktor tudta, hogy nem fogják szó nélkül hagyni a produkciót, de úgy érezte, itt az ideje új energiákat adni az Istenhez szóló magyar imádságnak.

„Nagy dolog ehhez hozzányúlni, nagy bátorság kell hozzá, de úgy éreztem, hogy szükség van erre, mert egyrészt most megint balsors jár a magyarokra, másrészt személy szerint velem is elég sok súlyos dolog történik. Önmagamnak és azoknak, akik meghallgatják, szerettem volna erőt adni és azt magyar virtus feleleveníteni, ami kiveszni látszik belőlünk mostanában. Szerettem volna a szomorú himnuszunkat olyan erővel megtölteni, ami akár harcra késszé is teszi az embereket” – mondta a lapnak a 34 éves énekes, aki nagyon jól tudja magáról, hogy megosztó személyiség.

„Igen, bár megosztó ember vagyok, pont egy ilyen embernek kell ilyeneket elővenni, mert így lesz hatása a dolognak. Ha ezt valaki olyan csinálja, akit mindenki szeret és nem kavarja fel a port, akkor az kevés. Így viszont mindenkinek lehet gondolata. Ennek nem szabad, hogy rossz fogadtatása legyen, mert ez nem arról szól. Ez a himnusz mindenkié, aki magyarnak vallja magát.„ – zárta le gondolatát Viktor.

Mindenki döntse el maga, hogy mit gondol az újragondolt Himnuszról, de egy biztos: a videó elég intenzívre és látványosra sikeredett.