A napokban kiszivárgott egy felvétel Vilmos hercegről, amely állítólag tavaly készült, mikor is a herceg családjával biciklizett norfolki otthonuk közelében. A videón Vilmos ordibál a lesifotóssal privát szférája megsértése miatt.

@wayne_barrett Prince William pissed off with paparazzi following him at Sandringham. #royalfamily #princewilliam #paparazzi ♬ original sound – Wayne Barrett

„Itt bujkálsz, figyelsz minket és a kicsiket?” – hangzik el a dühös kérdés a hercegtől, aki aztán felháborítónak és gusztustalannak nevezi a paparazzit, majd megköszöni neki, hogy elrontotta a napjukat.

A videó villámgyorsan elterjedt az interneten, a történtekre a Kensington-palota is reagált. Tudomásuk szerint a fotós megsértette a család magánéletét, ezért kelt gyermekei védelmére a herceg. A felvételen ez nem látszik, azon a paparazzi állítja, jelenlétével nem tett semmi rosszat. A palota dolgozói egyébként dolgoznak rajta, hogy a videót eltávolítsák a YouTube-ról.

Az egyelőre nem világos, hogy a Vilmos hercegről készült felvétel miért most, több mint egy év elteltével került nyilvánosságra, mindenesetre privát tevékenysége közben valóban nem lehetett volna felvételt készíteni róla.