RETRO RÁDIÓ

A színpad az első, de új hobbit talált: sajtkészítőnek állt Vastag Tamás!





Eseménydús időszakot él át Vastag Tamás. Szívműtétje és látványos fogyása után az énekes izgalmas hobbit talált, sajtkülönlegességet készít otthon. Emellett az országot járja a zenekarával, és most úgy tűnik, egy időre elköszön a színháztól.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.09.14.
sajtkészítés vastag tamás

A sajtkészítésben találta meg az új hobbiját Vastag Tamás. Az énekes mindig szerette képezni magát: az elmúlt években az asztalosmesterség fortélyaiba is belekóstolt, most pedig finomabbnál finomabb sajtokat készít.

„Az egyik barátom foglalkozik sajtkészítéssel, korábban pedig az unokatestvéreim is ezt csinálták, nemrégiben pedig magam is kedvet kaptam hozzá. Nem vagyok profi sajtkészítő, de beleástam magamat a szakma rejtelmeibe, és már többféle finomságot is készítettem: parenyicát, és kéksajtot is. Mondanom sem kell, a kézműves sajtnak egészen más íze van, mint a boltban kapható, előre csomagolt termékeknek. Ez a hobbi most nagyon lefoglal és kikapcsol, ráadásul a családom felnőtt tagjai is örülnek, ha megkóstolhatják a finomságokat” – mondta el a Metropolnak Tamás, akinek a gyermekei egyelőre még nem rajonganak az apuka új hobbija iránt. „A gyerekek még kicsik, ők az egyszerű ízekre vágynak. Be kellett látnom, hogy a sült krumplival és a dínó alakú husival egyelőre nem kelhet versenyre egyik alkotásom sem” – fogalmazott mosolyogva.

Tizenhét kilót fogyott

Vastag Tamás márciusban szívműtéten esett át, egy gyermekkori szívritmus-zavarát hozták helyre. Ezután tizenhét kilótól szabadult meg, a pandémia időszaka alatt ugyanis rá is felszaladt néhány pluszkiló.

„Fontos volt, hogy formába hozzam magamat, mert szerencsére újra rengeteg koncertem van, és fontosnak tartom, hogy megtiszteljem a közönséget azzal, hogy a legjobb formámat nyújtom a színpadon. Emellett a közérzetemnek is jót tett a fogyás. Nálam jobban kevés ember szeret enni, de egy tudományos formulának köszönhetően éhezés nélkül sikerült legyőznöm a járvány alatt kialakult evési rohamaimat. A kúra hatására azt vettem észre, hogy sokkal kisebb adagokkal is jóllakom és a cél érdekében nem is kellett kizsigerelni a szervezetemet. Most izmosodni szeretnék, ennek érdekében edzem”.

Nem vállal több színházi szerepet

Az énekes tizenegy éve bizonyítja a tehetségét nemcsak a koncerteken, de színdarabokban is. A koronavírus-járvány időszakában azonban fontos felfedezéseket tett.

„A műsorra tűzött előadásokban még láthat a közönség, de most egy ideig nem szeretnék színházi szerepet vállalni. Az elmúlt években alig volt szabadidőm, a pandémia alatt pedig rádöbbentem, hogy nem szeretnék lemaradni a gyermekeim életének legszebb időszakáról. Sokat kaptam a színház által, de most szeretnék új dalokat készíteni, a zenében kifejezni mindazon érzéseket, amik felhalmozódtak bennem. Jelenleg a zenekarommal járom az országot, és nagy örömet okoz, hogy ismét élőben találkozhatom a közönséggel.”

Vastag Tamás sajtot készít

 





Ezeket olvastad már?
„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás