Hosszú várakozás után vasárnap este 18:50-kor veszi kezdetét a Nagy Ő című reality show, amelyben 21 nő küzd azért, hogy meghódítsa Tóth Dávid olimpikon kajakozó szívét. A Nagy Ő legnagyobb meglepetésére azonban az egyik versenyző egyik exbarátnője, a 31 éves Kohán Anita. Ráadásul ezzel a ténnyel akkor szembesült, mikor épp az egyik versenyzővel, Talapa Lilivel randevúzott, a meghitt beszélgetést azonban megzavarta a rámenős modell betoppanása. Anita abban reménykedik, hogy a műsor során sikerül Dáviddal tisztáznia az egykori félreértéseket, és a forgatás végére újra egy párrá válnak.

 

Azonban nem Anita érkezése volt az, ami megnyugtatta az ostromlott szívű sportolót: egészen addig kételkedett abban, hogy a műsor jól is elsülhet, míg meg nem ismerte a 29 éves Lovas Annabellát. A marketing asszisztensként dolgozó lány már az első pillanatban is hatással volt Dávidra, és mindenképp szeretné jobban megismerni a bűbájos, családcentrikus nőt, hogy eldönthesse – vajon tényleg ő a Nagy Ő?

 

A válasz a TV2 műsorából fog kiderülni, amely december 5-én 18:50-kor kezdődik, majd a szerelemért vívott küzdelem hétköznaponként folytatódik.