Az énekesnő legutóbbi koncertjét követően sok töltött káposztát fogyasztott a csapattagjaival, és hazafele tartottak autóval, amikor Andi egy vicces Instagram-sztorit osztott meg követőivel. Ebben a jóllakott pocakjával Alekosz korábbi tévében megismert testalkatához hasonlította magát, majd a leghíresebb román slágert az O-Zone Dragostea din tei-t énekelte el. A görög „félisten” is reagált nyilvános Facebook-falán Andi csipkelődésére.

A 4. Való Világ győztese, Alekosz az elmúlt hónapokban kőkemény edzésbe kezdett, hogy még több hölgyet tudjon felszedni, és hogy többet ne gúnyolódjanak a testtartásán. Ezért Andinak írt válasza után még friss képeket is megmutatott magáról, hogy mennyire kidolgozott izomzatot épített fel az elmúlt időszakban.

Amikor már megnyugodtál, ennyi volt, éjjel újra feltámad a szexkiborg. Minden este dolgozhatnék máson, millióan irigylik a testtartásom. Te Iubesc…” – írta oldalán Alekosz Andinak címezve. A mondat végén található román kifejezés pedig azt jelenti: Szeretlek!

Furcsa vallomását két konditeremben készült fotóval látta el Alekosz, hogy biztosan nyert ügye legyen a fiatal énekesnőnél.

Alekosz komolyan veszi a testedzést /Fotó: Facebook