Amikor kislányként arról ábrándoztál, hogy mi leszel, ha nagy leszel, el tudtad volna képzelni, hogy két gyereked lesz, és az Istenek szigetén fogtok élni mindannyian?

Kislányként balett-táncos vagy állatorvos szerettem volna lenni, akkor még nem járt az eszemben olyasmi, hogy kétlaki életem lesz. Egy ideje tudatosan készültünk a háttérben; ha nem is kommunikáltuk, de már minden ki volt építve ahhoz, hogy kiköltözzünk. Olyan életre szeretnénk berendezkedni, hogy mindkét helyen megtaláljuk saját magunk boldogságát.

A YouTube-csatornádon rendszeresen beszámolsz a kinti mindennapjaitokról, láthatóan laza vagy és kiegyensúlyozott. Mennyire más az élet Balin?

Itthon is el tudom engedni magam, azért jöttünk most haza pár hétre. Nagyon hiányzott Magyarország. Balin másfajta az élet, az emberek nyugodtak, kiegyensúlyozottak. Egyvalami stresszeli őket, de az nagyon: a forgalom! Mindent ráérősen csinálnak, de valamiért vezetéskor nagyon türelmetlenek. Azt mondják Baliról: ott vagy megszoksz, vagy megszöksz. A munkamoráljuk például teljesen más: ha szent ceremónia van, egyszerűen nem mennek dolgozni az emberek. Az pedig hetente háromszor is megtörténhet! Ilyenkor otthagynak csapot, papot, építkezést, mindent.

Forrás: hot! magazin

A teljes interjút a hot! magazin szerdán megjelenő számában olvashatjátok.