Döbbenetes vallomást tett nemrégiben Uri Geller. Állítása szerint a földönkívüliek arra készülnek, hogy kapcsolatba lépjenek az emberekkel. A mentalista szerint az űrlények hosszú ideje készülnek arra, hogy találkozzanak velünk, ennek pedig most eljött az ideje. Az előadóművész korábban elmondta, hogy az ufók valóban léteznek, ugyanis látta az űrhajójukat.

A kanálhajlító képességéről híres 74 éves médium a The Sunnak azt mondta, hogy „nincs kétsége afelől”, hogy léteznek földönkívüliek, és azt állítja, hogy saját tapasztalatai is voltak az ufókról.

Uri Geller újra a földönkívüliekkel kapcsolatban szólalt meg (Fotó: REUTERS)

Azt hiszem, tanulmányoznak minket, de nem tudom, mit akarnak valójában, de ha majd eljönnek, az olyan lesz, mint egy Steven Spielberg. Valószínűleg a Fehér Ház gyepén vagy valami ehhez hasonló helyen fognak landolni” – mondta Uri Geller.

Az előadóművész szerint kétség sem fér ahhoz, hogy az ufók látogatása kíméletes lesz, hiszen ha ez nem így lenne, akkor már rég elpusztították volna az emberiséget.

Uri Geller a földönkívüliek látogatásának pontos dátumát is elmondta.

„Szerintem nem több ezer vagy akár több száz évről beszélünk. Ha tippelnem kellene, egy racionális és logikus tipp, akkor azt mondanám, hogy 60-75 év múlva fog megtörténni„ – közölte az előadóművész.