Balogh Eszter – Maradnék

Az énekesnő egy vallomást fogalmaz meg a Maradnék című dalában. Azt meséli el, mennyire fontos a család közelsége, és ezt főleg csak akkor értékeljük, mikor több ezer kilométer választ el tőlük.

Fotó: Mediaklikk.hu

Bari Laci – Féltelek

A fiatal énekes mindössze húszéves, de már zeneszerzőként és dalszövegíróként is bizonyíthat A Dal színpadán. Laci 12 éves kora óta szerepel televízió műsorokban, versenydala egy igazi szívből jövő alkotás, ami a felnőtté válásának egyik állomása.

Fotó: Mediaklikk.hu

Detti – Nem muszáj

A húszas évei legelején járó énekesnő fiatal kora ellenére egy komoly tartalmú dallal vesz részt a versenyben. A Nem muszájszövegét a nagypapája elvesztése inspirálta. Versenydalával szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy értékeljünk minden percet.

Fotó: Mediaklikk.hu

Down for whatever – Zuhanás

A fiúk alig várják, hogy színpadra állhassanak, és megmutathassák a nézőknek és a zsűrinek, hogy idén ők a leghangosabb zenekar. A Zuhanás című szerzeményük közel áll a szívükhöz, ugyanis a koncertjeiket is mindig ezzel a dallal indítják.

Fotó: Mediaklikk.hu

Hegedűs Bori és Templfi Erik – Altató

A zenészek mérföldkőnek tartják A Dal versenyét, ugyanis Bori vidékről érkezett, ahol nem volt eddig lehetősége bontogatni a szárnyait. Szerzeményük tavaly született, mikor két hónapig nem láthatták egymást.

Fotó: Mediaklikk.hu

Kaukázus – Egyetlen szó

Az énekes még 2019-ben írta meg a versenydalát, ráadásul rekord gyorsasággal, mindösszesen 10 perc alatt. A dalhoz a saját életéből merített ihletet, és azt szeretné üzenni vele, hogy sosem szabad feladni, mindig folytatni kell!

Fotó: Mediaklikk.hu

LivingRoom – Megtörtént

Az együttes ismerős lehet A Dal nézői számára, hiszen 2018-ban már láthattuk a fiúkat a műsorban. A zenekar létszáma és tagjai azóta változtak: most öt fiatal fiú szeretné megmutatni magát a nézőknek a Megtörtént című számon keresztül.

Fotó: Mediaklikk.hu

Luscinia – Labirintus

A banda 2019-ben alakult és Seres Kitti írta a Labirintus szövegét, amivel a kiút közös keresése a célja, és azt szeretné leginkább, hogy a nézők három percre felejtsenek el mindent és csak bulizzanak.

Fotó: Mediaklikk.hu

Radics Gigi – Egy vagy velem
Gigi már többször is megmutatta a tehetségét A Dal színpadán. Legújabb szerzeményét várandósan írta, és nem másról, mint kislányáról szól. Úgy érzi, hogy anyukaként újraéli a gyermekkorát kislánya mellett, és ezt az önfeledt érzést szeretné átadni a közönségnek is.

Fotó: Mediaklikk.hu

Süle Zsolt – Befúj

Az énekes úgy érzi, a dala nagyon aktuális lehet most mindenki számára, hiszen az elmúlt egy évben sok nehézséggel kellett szembenéznünk. A Befúj című szerzeményében arról énekel, hogy kell időt szánnunk arra, hogy kiszellőztessük a fejünket, és megnyugodjunk kicsit.

Fotó: Mediaklikk.hu