A 42 éves Kourtney Kardashian és párja, Travis Baker eljegyezték egymást.

A páros megerősítette a híreszteléseket. Rózsákkal és gyertyákkal körülvéve a tengerparton Travis megkérte kedvese kezét, aki pedig igent mondott. A bejelentést az Instagram-oldalukon a „Forever”, magyarul az „Örökké” szóval írták alá. Mindössze 8 óra alatt majdnem 6 millióan kedvelték a bejegyzést az interneten.

Az eljegyzésről a BuzzFeednek Kourtney Kardashian húga, Khloe nyilatkozott.

Travis lekísérte Kourtney-t a tengerpartra, ahol piros és fehér virágokat állított fel szív alakban. Nagyon romantikus volt, láttam, hogy Kourtney szája a füléig ért. Az egész család szurkolt nekik, aztán visszamentünk a szállodába és kettesben hagytuk őket a felejthetetlen pillanatokra” – mondta el a nő a lapnak.

A pár egy éve van együtt, rajongói imádják őket, ugyanis nagyon hasonló extravagáns stílusúak és rengeteg közös tulajdonságuk van. Ráadásul Travis egyszer túlélt egy repülőgép-balesetet, és ezt követően nem mert már gépre ülni, de Kourtney segített neki legyőzni a traumáját. Kim Kardashian az Instagram-sztorijában kamerázta le a boldog párt, akik csókba összeforrva ünnepelték az eljegyzést, megmutatta a felvételen Kourtney hatalmas gyűrűjét is.

Jegygyűrű a legidősebb Kardashian lány ujján – Fotó: Instagram