Tóth Vera zaklatottan posztolt a 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetébe. Az énekesnő nemrég elmondta, hogy mi a véleménye a háborúról, de nem számított arra, ami ezután következett. Az énekesnő brutális üzeneteket kapott a véleménye kapcsán a követőitől – szúrta ki a Blikk.

Az énekesnő megosztotta véleményét a háborúval kapcsolatban Fotó: Knap Zoltán BORS

„Hetek óta ordítanék, olyan tehetetlennek érzem magam. Az, hogy nem posztolom rommá ezzel a témával a feedet, vagy kürtölöm szét, hogy hol segítettem, azért van, mert próbálom inkább a pozitivitást sugározni, de néha nem megy! A valóság kegyetlen, bár utáljuk, de benne élünk, tudomásul kell vennünk, hogy ez nem egy film, ami után kikapcsoljuk a tv-t és vége…” – fakadt ki az énekesnő az ukrán–orosz háború kapcsán.

Ezután indult meg a gyűlölködő üzenetáradat, amit Vera meg is osztott az oldalán

„Miután többszáz kioktató levelet kaptam írni és beszélni sem tudó emberektől, a mai napomat újult erővel kezdem! Itt a testem, alázzatok ma is! Éljen a sötétség!” – olvasható az énekesnő sztorijában.

Tóth Vera megelégelte a gyűlölködő üzeneteket, kiposztolta őket Fotó:Metropol/Markovics Gábor

„Te buta liba, ha ismernéd a tényeket, nem így írnál. Ostoba! Na, ha lesz időm, küldöm a tényeket, azt hittem, okosabb vagy” – írta valaki arra reagálva, hogy Vera szerint Putyin nem épelméjű, és nem kellene ártatlan embereknek meghalnia miatta.

„Remélem a te s*ggedet lövik ki a fasiszta ukrán haverjaid! Miért nem a békét akarod? Művész létedre emberekről így beszélsz, gondolod, most ez a menő. Ha majd elzárja a csapokat, mi lesz a nyugati s*gg nyalással? Egyébként nézz utána a valós történelemnek és a mostani valóságnak, és akkor majd meglátjuk, mit szólsz! Valószínűleg szégyellni fogod ezt” – fogalmazta meg egy követője.

És ez még csak pár a sok utálkozó üzenet közül, amiket az énekesnő megosztott.