RETRO RÁDIÓ

Tóth Andi: Tudom, hogy sokan utálnak!





Az énekesnő vasárnap este egy elképesztően sikeres produkciót adott elő. Andi tudja, hogy sokan nem szimpatizálnak vele, Tina Turnerként mégis megmutathatta a tehetségét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.29.
sztárban sztár

Felrobbantotta a színpadot Tóth Andi a Sztárban Sztár múlt vasárnapi adásában. Az énekesnő Tina Turnerként lépett színpadra, a produkciója pedig átütő sikert ért el nem csak a zsűri, de a nézők között is. Andi ezért a mezőny e heti legjobbjaként automatikusan továbbjutott a most vasárnapi élő adásba, ami óriási öröm számára. „Annak tudatában vállaltam el ezt a műsort, hogy tudtam, megosztó személyiség vagyok. Az emberek sokféleképpen vélekednek rólam, van, aki eleve elítél, és vannak, akik nyitottak a munkásságomra és személyemre. Maximalistának tartom magamat, és úgy éreztem, az eddigi adásokban is sikerült a tőlem telhető legjobbat nyújtanom. A zsűri véleménye sokat számít, hiszen ők szakmai szemmel értékelik a produkciómat, ennek ellenére sajnos sokszor úgy éreztem, hogy a nézők a rólam általuk alkotott kép alapján szavaznak. Tudom, hogy sokan utálnak, és azt hiszik, én csak egy magamutogató lány vagyok, de talán ezt a képet most sikerült megcáfolnom” – mondta el a Metropolnak Andi, aki vasárnap este osztatlan sikert ért el a produkciójával.

Fotó: TV2

„Elképesztően jól esik, hogy a nézők is látták, mennyire sok energiát fektettem ebbe az előadásba, főleg, mert nagyon nehéz dolgom volt. Tina Turner egy igazi legenda, akit borzasztóan nehéz megszemélyesíteni. Egész héten próbáltam, otthon a tükör előtt is rengeteget gyakoroltam, és a hangképzésre is nagyon odafigyeltem. Éppen ezért nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy a teljesítményemet nem csak a zsűri, de a nézők is a legjobbra értékelték.” Az adás érdekes pontja volt, amikor Andi produkciója után Köllő Babett megjegyezte az énekesnő volt párjának, Szabó Ádámnak, hogy mekkora hiba volt elengednie egy ilyen lányt, mint Andi. „Jól esik Babett véleménye, de nem szeretnék a volt kapcsolatomról beszélni. Babettől viszont különösen jól esett a dicséret, hiszen egy nőtől kaptam bókot, ami sokat jelent számomra.”

Fotó: Bors/Végh István

Pély Barna visszatér a műsorba

A vasárnapi adásban jelentették be az örömhírt, miszerint Pély Barna ezen a héten visszatér a műsorba. Az énekes másfél hete elkapta a koronavírust, ezért értelemszerűen nem vehetett részt az elmúlt két adásban. Barna koronavírus-tesztje azonban negatív lett, ezért szerdától már bejárhat a próbákra, vasárnap pedig élő adásban bizonyíthat.

Fotó: Metropol

Nemrégiben szakítottak

Tóth Andi és Szabó Ádám hat éve lettek barátok, 2018 tavaszán pedig egymásra találtak. Szerelmük sok hullámvölgyet kibírt, a két énekes kitartott egymás mellett, idén nyáron azonban mindkettőjük közösségi oldaláról eltűntek a közös képek. Hamarosan kiderült, hogy véget vetettek a kapcsolatuknak, és bár a Sztárban Sztárban együtt szerepelnek, már nem alkotnak egy párt.





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás