Szabyest és Tóth Andi vadiúj közös videóklipje vasárnap fog debütálni az énekes YouTube-csatornáján – írja a Ripost. Szabyestnek sikerült az, ami minden magyar férfi álma, intim közelségbe kerülhetett Tóth Andival, aki ma az egyik, ha nem a legdögösebb énekesnője hazánknak.

A 28 éves Szabyestnek persze nem volt könnyű dolga, hiszen ahhoz, hogy az énekesnő a karjaiba omoljon, írnia kellett egy slágergyanús, romantikus balladát, amivel levehette a lábáról Andit. A Zavarodott című dalt Szaby másfél évvel ezelőtt írta és már akkor arra gondolt, hogy a szuper dögös előadó lehet az egyetlen, akivel a duett úgy csendülhetne fel, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Mindjárt el is küldte szerzeményét Andinak, aki csak nemrég válaszolt neki egy üzenetben…

„Miközben írtam a dalt, végig az járt a fejemben, hogy ki lehetne az az énekesnő, akivel hitelesen adhatnánk elő, és bevallom, Andit vizionáltam magam mellé, amin lássuk be, nincs mit csodálkozni, hiszen nemcsak elképesztően tehetséges, de…” – kezdte a Ripostnak Szabyest. „Elküldtem neki a dalt, de nem reagált, én pedig szép sorban írtam tovább a dalokat a hamarosan megjelenő lemezemre. Aztán berobbant a koronavírus, ami miatt úgy voltam vele, hogy nem is forszírozom a dolgot. Végül néhány hete Andi jelentkezett. Meghallgatta a dalt és csak ennyit írt: Szabi, nem is tudtam, hogy te ilyeneket tudsz! Felvettük a kapcsolatot és nagyon hamar kiderült, hogy egy hullámhosszon vagyunk, így elkezdtük a közös munkát” – mesélte az énekes.