Andi a lapnak elárulta: miután bemutatkozó albuma nem hozta meg a várt sikert, bizony megfordult a fejében, hogy csapot-papot maga mögött hagy, és másik országban próbál szerencsét.

Minden évben elgondolkozom, hogy inkább külföldön próbálkozom. Legutóbb pont a karantén előtt voltam ezen az állásponton, hogy magam mögött hagyom Magyarországot és külföldön próbálok szerencsét. Épp indultam volna, amikor beütött a Covid és maradásra bírt” – meséli.

Lényegtelen, hogy mit írnak, mondanak vagy gondolnak rólam az emberek. Sem a jót, sem a rosszat nem szabad befogadni, mert most úgy tűnhet, hogy megkedveltek, de két hét múlva ugyanúgy utálni fognak, és újra én leszek a csúnya, gonosz, nagyszájú botrányhősnő. Hetente változnak a vélemények, és pedig nem fogom idegenek véleményétől függővé tenni a boldogságom!”

Andi korábban úgy nyilatkozott: édesanyját követve 23 évesen szeretne családot alapítani. Most, hogy hamarosan elérkezik az időpont, már úgy érzi: ennek igen kicsi az esélye.

Jó lenne fiatalon férjhez menni és gyereket szülni, ez továbbra is nagyon szép gondolat, de eddig minden kapcsolatomban ez volt a probléma. Hogy én komolyan terveztem, ők meg nem. Ha másképp alakult volna, már az első barátomhoz hozzámegyek” – mondta Tóth Andi a Story Magazinnak.

Az is hozzátette: „Simán megállapodnék, de már nem görcsölök rá erre a kérdésre. Azért sem, mert még nem találkoztam Magyarországon olyan férfival, aki komoly kapcsolatot szeretne. Komoly férfival se nagyon, sőt, még igazi férfival sem. A huszonévesek között pedig végképp nem.